Life

Scandal la Insula Iubirii. S-a lăsat cu lacrimi amare: ”Nu mi se pare că e o jignire”

Scandal în noua ediție Insula Iubirii. S-a lăsat cu lacrimi amare din partea uneia dintre ispite. De unde au început, de fapt, tensiunile.
27.07.2023 | 23:57
Scandal la Insula Iubirii Sa lasat cu lacrimi amare Nu mi se pare ca e o jignire
Sandal la Insula Iubirii. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un concurent de la Insula Iubirii a avut un scandal cu una dintre ispite, iar la final s-a lăsat cu lacrimi amare din partea acesteia. De la ce au pornit tensiunile din cadrul reality show-ului?

Scandal și lacrimi amare la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat între un concurent și o ispită

În ediția de joi seară a emisiunii de la Antena 1, spiritele s-au încins între un concurent și o ispită. Bogdan Cîrlan a jignit-o pe Livia Marinescu, iar aceasta din urmă a izbucnit în plâns.

ADVERTISEMENT

Bogdan Cîrlan, care a venit pe insulă alături de Claudia Florescu, iar concurentul nu a avut parte de scandaluri până acum. Acesta chiar s-a împrietenit cu ispitele pe parcursul emisiunii, însă de data aceasta a a fost sincer cu una dintre ele.

Partenerul Claudiei Florescu nu are o părere foarte bună despre ispita Livia, așa că a ținut să-i spună ce crede cu adevărat despre ea. Cuvintele concurentului au fost jignitoare pentru ea, iar toată lumea a fost luată prin surprindere de remarca acestuia.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Bogdan Cîrlan a fost deranjat de comportamentul Liviei, pe care a numit-o “pițipoancă”. Concurentul le-a spus și celorlalte fete acest lucru, iar ele i-au luat apărarea.

Inițial, Livia a crezut că Bogdan glumește. După aceea, însă, concurentul i-a spus că vorbește cât se poate de serios și că nu ar trebui să se supere din această cauză. După remarca iubitului Claudiei, ispita s-a așezat pe scară și a izbucnit în lacrimi.

ADVERTISEMENT

“Dacă mă alegeai tu, ziceam că ești pițipoancă. Te supărai? Uite, deja ai pus botul. Nu, nu am glumit. Am zis că ești pițipoancă, așa te văd eu. Mie nu mi se pare că pițipoancă este vreo jignire. E genul ala cu botul pe sus”, a spus Bogdan despre Livia, potrivit spynews.ro.

Bogdan Cîrlan și iubita lui au decis să meargă la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Concurentul o iubește foarte mult pe Claudia, iar înainte de a pleca a luat cu el și un inel în bagaj.

ADVERTISEMENT

După emisiune, Bogdan a spus că are de gând să o ceară în căsătorie pe partenera lui. Fanii nu știu dacă cei doi mai formează sau nu un cuplu după emisiune. Concurentul i-a îndemnat să urmărească show-ul până la final.

ADVERTISEMENT