Sport

Scandal la Sepsi – Universitatea Craiova, debutul lui Constantin Gâlcă. Patru faze judecate de VAR în prima repriză

Universitatea Craiova a deschis scorul în meciul cu Sepsi după un posibil henț al lui Markovic. Ce s-a întâmplat la Sfântu Gheorghe.
21.04.2024 | 20:02
Scandal la Sepsi  Universitatea Craiova debutul lui Constantin Galca Patru faze judecate de VAR in prima repriza
Marian Barbu a avut un meci extrem de complicat la Sepsi - Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a făcut o primă repriză excelentă la Sfântu Gheorghe, însă covăsnenii au contestat puternic arbitrul. Sepsi a cerut un henț la Markovic la faza din care Maldonado a înscris și un penalty pentru un posibil henț al fundașului central. Au urmat însă și alte faze discutabile.

Universitatea Craiova, meci bun la debutul lui Costel Gâlcă. Maldonado protagonist în două faze litigioase

Universitatea Craiova a început tare meciul cu Sepsi și a deschis scorul în minutul 11 în urma unui corner. Maldonado a marcat cu un șut la colțul scurt, însă reușita a fost verificată de VAR după ce Sepsi a cerut un henț în prealabil la Jovan Markovic.

ADVERTISEMENT

Golul a fost însă validat de către arbitrul Ionuț Coza din camera VAR spre nemulțumirea gazdelor. Din nou o fază care va stârni cu siguranță controverse, așa cum a fost și la derby-ul dintre FCSB și Rapid.

Jovan Markovic s-a băgat cu pieptul în minge și a întins brațul stâng către balon, iar din devierea sa mingea a ajuns la internaționalul din Honduras. O fază destul de dificilă.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova putea fi sancționată cu penalty

Cinci minute mai târziu Sepsi Sfântu Gheorghe a solicitat din nou un henț, Denil Maldonado fiind suspectat că ar fi comis un henț în care. VAR-ul a intervenit din nou însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

Universitatea Craiova a reușit pe acest fond să puncteze din nou prin Andrei Ivan. Și această reușită a fost însă bineînțeles analizată cu ajutorul arbitrajului video. Gazdele au invocat un posibil ofsaid la Ștefan Vlădoiu, însă golul oltenilor a fost validat din nou. VEZI AICI VIDEO.

ADVERTISEMENT

O partidă spectaculoasă, presărată cu faze litigoase de arbitraj, dar de infarct pentru cei din tribune, implicați direct sau aflați pe banca tehnică. Cu siguranță fazele vor stârni noi controverse ca de fiecare dată.

Sepsi Sfântu Gheorghe primește în sfârșit penalty cu VAR

Partida este relansată de decizia centralului Marian Barbu. După ce a fost chemat la VAR, arbitrul a arătat punctul cu var după ce Juraj Badelj a lovit în careu mingea șutată de Marius Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

Vedeta lui Sepsi Sfântu Gheorghe a marcat spectaculos de la unsprezece metri și a relansat partida înainte de pauză. În total, cele aproape 50 de minute jucate, nu mai puțin de patru faze au fost analizate cu VAR, la toate cele trei goluri.

  • 4 faze litigoase au fost decise cu ajutorul VAR la Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova 
ADVERTISEMENT
3,30 este cota Betano pentru pronosticul „X solist” la Universitatea Craiova - CFR Cluj