Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Scandal la vestiare la pauza meciului CFR Cluj – Adana 1-1: “Au tăbărât pe arbitru”

Jucătorii celor de la Adana au provocat un scandal la vestiare la pauza meciului cu CFR Cluj, scor 1-1 în primul meci al „dublei” din turul al doilea preliminar din Conference League.
28.07.2023 | 11:10
Scandal la vestiare la pauza meciului CFR Cluj  Adana 11 Au tabarat pe arbitru
Scandal la vestiare la finalul meciului CFR Cluj - Adana Demirspor. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 1-1 cu Adana Demirspor în meciul tur al „dublei” din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League. Jefte Betancor a deschis rapid scorul pentru ardeleni, iar Adana a egalat în a doua repriză prin Benjamin Stambouli. Turcii au provocat un scandal la finalul partidei.

Scandal la vestiare la pauza meciului CFR Cluj – Adana 1-1: “Au tăbărât pe arbitru”

Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că turcii au pus presiune pe arbitru la fiecare fază în frunte cu antrenorul Patrick Kluivert. La pauză, jucătorii de la Adana Demirspor s-au năpustit asupra „centralului” Elchin Masiyev.

ADVERTISEMENT

„(n.r. presiune Adana) La orice fază, orice decizie, orice aut, orice fault. La un moment dat, ne-am trezit în repriza a doua că ne-am molipsit de la ei la o fază. La ei aproape orice decizie s-a protestat. (n.r. dacă era Dan Petrescu antrenor) Nici nu vreau să-mi imaginez ce o să fie în retur.

A fost presiune și la vestiare. Îl certau pe arbitrul când a intrat pe tunel. În limba turcă, bineînțeles. L-au certat pe arbitru în limba turcă și am intervenit. ‘Vă rog frumos, ce se întâmplă?’. 

ADVERTISEMENT

Noi nu ziceam nimic. Eu stăteam și priveam, aveam grijă să fie totul ok. Niciunul dintre ei n-a spus nimic. Cum au intrat pe hol îl certau pe arbitru. Într-un final atmosfera s-a liniștit, au fost câteva discuții. Important este că într-un final spectatorii au aplaudat ambele echipe. Asta spune multe”, a dezvăluit Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cristi Balaj, mulțumit de prestația noilor jucători. „Nu a fost o surpriză”

CFR Cluj a fost protagonista unor transferuri spectaculoase în această vară. Mai mulți jucători au debutat pentru ardeleni în meciul tur cu Adana Demirspor. Panagiotis Tachtsidis, jucătorul adus de CFR Cluj în perioada de mercato din această vară, a fost titular, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Am fi vrut să câștigăm, dar s-a întâmplat exact așa cum ne așteptam. Am avut trei jucători care se vede că au venit mai târziu. Mulțumiți de calitatea lor, adică era ceva de așteptat. Pentru noi nu a fost o surpriză. Știm că avem jucători buni și oarecum am acoperit toate posturile legat de pozițiile pe care le ocupă fiecare jucător. 

Știam că întâlnim un adversar cu calitate. O echipă foarte bună. S-a întâmplat exact așa cum ne așteptam. A fost un scor corect pentru că au avut și ei ocazii. Puteam să ne desprindem noi în prima repriză. Nu s-a întâmplat. Am avut câteva ocazii importante. Pe final s-a întâmplat să-i dominăm în momentul când au fost făcute schimbările în plan ofensiv cu Krasniqi sau Otele. 

ADVERTISEMENT

S-a văzut calitatea lui (n.r. Krasniqi). Suntem mulțumiți de modul în care au evoluat în condițiile date și Morgan, și Tachtsidis, și Avonou. Sunt jucători care s-a văzut că au calitate. Suntem oarecum încrezători și pentru meciul retur, chiar dacă întâlnim o echipă foarte bună. O să merge să facem tot ce depinde de noi pentru că suntem obligați și e în ADN-ul nostru să merge să câștigăm”, a mai spus Cristi Balaj.

Adana Demirspor, favorită la retur: „Putem spune că au prima șansă”

Returul celor de la CFR Cluj cu Adana Demirspor va avea loc joi, 3 august, de la ora 21:00 în Turcia. Cristi Balaj consideră că din anumite puncte de vedere turcii sunt favoriți. Totuși, președintele fostei campioane a României nu exclude o posibilă surpriză.

„(n.r. Adana e favorită la calificare) Având în vedere că pornim de la 1-1, joacă acasă, obișnuiți cu temperatura de 45 de grade, stadionul plin. Fac o presiune teribilă din toate punctele de vedere. Și dinspre banca tehnică se protesta aproape la orice decizie.

Din acest punct de vedere, putem să spunem că au prima șansă. Fotbalul a demonstrat că se produc și surprize”, a încheiat Cristi Balaj.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi vizionată LIVE în zilele de luni, marți și vineri ÎN EXCLUSIVITATE pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ de la ora 17:30, în aceleași zile, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook FANATIK.

Scandal la vestiare după CFR Cluj - Adana 1-1

ADVERTISEMENT