Sport

Scandal monstru în Franța. Fratele lui Paul Pogba, inculpat şi plasat în detenţie preventivă

Scandal de proporții în Franța cu trei luni înaintea Cupei Mondiale. Paul Pogba este acuzat că a plătit vrăjitoare pentru a-l scoate din circuit pe Kylian Mbappe.
18.09.2022 | 15:36
Scandal monstru in Franta Fratele lui Paul Pogba inculpat si plasat in detentie preventiva
Mathias Pogba a fost pus sub acuzare şi plasat în arest preventiv în cadrul anchetei privind tentativa de extorcare a cărei victimă ar fi fost fratele său Paul, fotbalist la Juventus Torino. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
18-09-2022
12:43

Fratele lui Paul Pogba, în arest preventiv pentru extorcare

Mathias Pogba a fost pus sub acuzare şi plasat în arest preventiv în cadrul anchetei privind tentativa de extorcare a cărei victimă ar fi fost fratele său Paul, fotbalist la Juventus Torino.

Conform L’Equipe, acesta a fost plasat sub statutul de martor asistat pentru faptele de răpire în noaptea de 19 spre 20 martie. El fost plasat în detenţie provizorie. ”Vom contesta această decizie”, a reacţionat imediat avocatul lui Mathias Pogba, Yassine Bouzrou, apreciind că clientul său ”nu a comis nicio infracţiune”.

Alţi patru suspecţi cu vârsta cuprinsă între 27 şi 36 de ani au fost, de asemenea, inculpaţi şi închişi în acest caz.

14-09-2022
18:35

Arestări în cazul extorcării lui Paul Pogba

Fratele mai mare al lui Paul Pogba, Mathias, a fost arestat de poliția franceză alături de alte 3 persoane pentru că l-ar fi extorcat pe mijlocașul de la Juventus Torino.

”Mathias Pogba s-a prezentat la începutul după-amiezii de miercuri la serviciul de investigaţii şi a fost plasat în custodia poliţiei”, au anunțat surse judiciare.

Conform L’Equipe, Mathias Pogba s-a predat miercuri împreună cu alte două persoane, iar cea de-a patra a ajuns pe mâna poliției încă de marți.

Paul Pogba s-a remarcat în ultima perioadă prin scandalurile pe care le-a provocat, atât la naționala Franței, cât și la fost echipă de club Manchester United. Fotbalistul lui Juventus este din nou ”erou negativ” în Hexagon.

Paul Pogba, ”dar de gol” de fratele Mathias

Mathias Pogba nu are anvergura fratelui său Paul Pogba. În vârstă de 30 de ani, Mathias joacă la modesta formație Belfort și a reușit să atragă atenția asupra lui și a familiei sale acuzându-și mult mai celebrul frate că ar fi apelat la vrăjitoare pentru a-l scoate din circuit pe Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Mathias îl avertizează pe atacantul naționalei Franței și a campioanei PSG că a fost și ar putea fi din nou ținta unor ritualuri voodoo. Mathias îl acuză pe Paul Pogba că ar fi încercat să-l omoare și pe el.

”Kylian, înțelegi acum? Nu am nimic împotriva ta. Totul este adevărat și dovedit, se știe. Îmi pare rău pentru acest frate, un presupus musulman cufundat în vrăjitorie. Nu este niciodată bine să ai lângă ține un ipocrit și un trădător!

ADVERTISEMENT

Paul, chiar ai vrut să mă faci să tac pentru totdeauna, să mint şi să mă trimiţi la închisoare, am bănuit asta. Spre deosebire de tine, pot să dovedesc ce spun, și să demasc minciunile tale.

Îți mai spun odată: frate, manipularea oamenilor nu e bună! Nu e vorba de bani. Aproape că am murit din cauza ta, m-ai lăsat în groapă în timp ce tu fugeai. Tu vrei să fii nevinovat!”, a scris Mathias Pogba pe contil personal de Twitter.

ADVERTISEMENT

Paul Pogba contraatacă și denunță o posibilă tentativă de extorcare

Transferat în această vară de Juventus Torino, după ce a avut un sezon de coșmar la Manchester United, Paul Pogba a contraatacat la acuzațiile fratelui lui și a denunțat o posibilă tentativă de extorcare a sa.

În acest sens, Paul Pogba a depus o plângere la poliție susținând că se simte amenințat de o ”bandă organizată” care ar putea încerca să-l șantajeze după declarațiile fratelui lui.

ADVERTISEMENT

Direcţia Centrală a Poliţiei Judiciare din Franţa a anunțat că a deschis, la sfârșitul săptămânii trecute, o anchetă privind suspiciunea de tentativă de șantaj asupra lui Paul Pogba.


  • (P) Cota NETBET pentru Toulouse – PSG: 1,86 este cota pentru „peste 1,5 goluri în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT