Sport

Scandal monstru la Real Madrid! Patru juniori, arestați pentru înregistrarea unor imagini indecente cu o minoră

Patru juniori ai lui Real Madrid au fost arestați de poliția spaniolă pentru distribuirea unui videoclip sexual cu o minoră.
14.09.2023 | 22:50
Scandal monstru la Real Madrid Patru juniori arestati pentru inregistrarea unor imagini indecente cu o minora
Scandal la Real Madrid după ce patru juniori au fost arestați pentru dezvăluirea unui videoclip sexual cu o minoră. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Real Madrid este protagonista unui scandal monstru în Spania. Patru fotbaliști de la echipele de tineret ale „galacticilor” au fost arestați de poliția spaniolă, pentru distribuirea unui videoclip cu caracter sexual cu o minoră. Formația din capitala Spaniei a venit cu un anunț pe rețelele de socializare.

Scandal monstru la Real Madrid! Patru juniori, arestați pentru înregistrarea unor imagini indecente cu o minoră

Un nou scandal sexual lovește Spania, după ce fostul președinte al Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a fost acuzat de abuz sexual pentru că a sărutat pe buze o jucătoare de la naționala feminină de fotbal, după ce Spania a câștigat titlul mondial.

ADVERTISEMENT

Garda Civilă din Las Palmas a arestat trei jucători de la Real Madrid C și un jucător de la Real Madrid Castilla pentru distribuirea și dezvăluirea unui videoclip indecent cu o minoră. Cazul a pornit după ce mama victimei în vârstă de 16 ani a depus plângere pe 6 septembrie.

Niciun jucător de la prima echipă a celor de la Real Madrid nu este implicat, anunță cotidianul spaniol as.com. Identitatea celor patru juniori ai clubului „blanco” nu a fost dezvăluită. Arestarea ar fi avut loc la Valdebebas, unde juniorii urmau să susțină un antrenament.

ADVERTISEMENT

Real Madrid, anunț pe rețelele de socializare

Unul dintre juniorii lui Real Madrid a înregistrat momentul în care a întreținut relații sexuale cu o minoră, iar actul a fost consimțit. Ulterior, fotbalistul „galacticilor” a distribuit materialul video colegilor de la Real Madrid pe WhatsApp fără acordul victimei.

„Real Madrid anunță că a aflat că un jucător din Castilla și trei jucători de la Real Madrid C au dat o declarație la Garda Civilă în legătură cu o plângere pentru presupusa difuzare a unui videoclip privat pe WhatsApp. 

ADVERTISEMENT

Când clubul va avea cunoștințe detaliate despre fapte, va adopta măsurile corespunzătoare”, a anunțat Real Madrid prin intermediul unui comunicat.

Incidentul s-a petrecut la jumătatea lunii iunie, la un club de noapte din Gran Canaria, Las Palmas, Amadores Beach Club. Curtea Superioară de Justiție a Insulelor Canare nu a deschis proceduri judiciare pentru evenimentele petrecute, potrivit EFE.

ADVERTISEMENT

Mama victimei a depus plângere pe 6 septembrie la Mogán, Gran Canaria. El Confidencial anunță faptul că anchetatorii au sechestrat telefonul mobil pentru continuarea cercetărilor și pentru a afla dacă mai multe persoane sunt implicate.

ADVERTISEMENT
Tags: