News

Scandal și violențe în Clejani. Patru case distruse de membrii unei familii calmate doar de forțele speciale

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost foarte agitată pentru polițiștii din județul Giurgiu, din cauza unui scandal generat de membrii unei familii de romi din comuna Clejani.
28.08.2022 | 18:39
Scandal si violente in Clejani Patru case distruse de membrii unei familii calmate doar de fortele speciale
La Clejani a fost nevoie de intervenția forțelor speciale. Foto: facebook.com/ServiciulPentruInterventiiSiActiuniSpeciale
ADVERTISEMENT

Potrivit observatornews.ro, în prim-planul scandalului din comuna Clejani au fost membrii unei familii cunoscute în zonă. Înarmați cu mai multe obiecte contondente, mai mulți indivizi au intrat în patru curți și au provocat distrugeri.

Răfuieli vechi și noi în Clejani

De asemenea, mai multe persoane au fost lovite de scandalagii. Pentru moment încă nu sunt clare motivele din spatele violențelor, dar se pare că ar fi vorba despre o rivalitate mai veche.

ADVERTISEMENT

Atacul a început sâmbătă seara și conform ultimelor informații, o gravidă a rămas fără un deget. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru reatașare.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au transmis că tot o femeie a sunat la 112 pentru a semnala scandalul. Când a fost preluată de operator, ea a spus că a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cea care a raportat scandalul a completat că au fost mai multe victime și este nevoie de intervenția echipajelor medicale. La scurt timp după aceea, la fața locului au sosit mai mulți polițiști, însoțiți de colegii lor de la Serviciul Acțiuni Speciale (SAS).

Au fost distruse geamurile și ușile mai multor case

Oamenii legii au aflat astfel că atacatorii au pătruns în curtea locuinței unui bărbat după care i-au spart geamurile casei și i-au lovit concubina. Ulterior, au procedat la fel cu locuința altui bărbat.

ADVERTISEMENT

Acolo au distrus și geamurile mașinii care îi aparținea victimei. Totodată, au mai fost distruse ușa locuinței și un telefon care aparținea unei femei. În plus, au mai fost atacate încă două victime, ale căror locuințe au fost distruse.

În cele din urmă, odată cu prezența polițiștilor în comuna Clejani, spiritele s-au liniștit. Pentru a preveni apariția unui nou conflict, la fața locului au rămas mai mulți polițiști și membri ai SAS.

ADVERTISEMENT

În prezent, oamenii legii continuă cercetările. Atacatorii sunt acuzați de mai multe infracțiuni, printre care lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce...
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Este ştirea momentului. Ce s-a întâmplat la azil cu Irinel Columbeanu
Este ştirea momentului. Ce s-a întâmplat la azil cu Irinel Columbeanu
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil