News

Scandal și violențe în Clejani. Patru case distruse de membrii unei familii calmate doar de forțele speciale

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost foarte agitată pentru polițiștii din județul Giurgiu, din cauza unui scandal generat de membrii unei familii de romi din comuna Clejani.
28.08.2022 | 18:39
Scandal si violente in Clejani Patru case distruse de membrii unei familii calmate doar de fortele speciale
La Clejani a fost nevoie de intervenția forțelor speciale. Foto: facebook.com/ServiciulPentruInterventiiSiActiuniSpeciale
ADVERTISEMENT

Potrivit observatornews.ro, în prim-planul scandalului din comuna Clejani au fost membrii unei familii cunoscute în zonă. Înarmați cu mai multe obiecte contondente, mai mulți indivizi au intrat în patru curți și au provocat distrugeri.

Răfuieli vechi și noi în Clejani

De asemenea, mai multe persoane au fost lovite de scandalagii. Pentru moment încă nu sunt clare motivele din spatele violențelor, dar se pare că ar fi vorba despre o rivalitate mai veche.

ADVERTISEMENT

Atacul a început sâmbătă seara și conform ultimelor informații, o gravidă a rămas fără un deget. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru reatașare.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au transmis că tot o femeie a sunat la 112 pentru a semnala scandalul. Când a fost preluată de operator, ea a spus că a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cea care a raportat scandalul a completat că au fost mai multe victime și este nevoie de intervenția echipajelor medicale. La scurt timp după aceea, la fața locului au sosit mai mulți polițiști, însoțiți de colegii lor de la Serviciul Acțiuni Speciale (SAS).

Au fost distruse geamurile și ușile mai multor case

Oamenii legii au aflat astfel că atacatorii au pătruns în curtea locuinței unui bărbat după care i-au spart geamurile casei și i-au lovit concubina. Ulterior, au procedat la fel cu locuința altui bărbat.

ADVERTISEMENT

Acolo au distrus și geamurile mașinii care îi aparținea victimei. Totodată, au mai fost distruse ușa locuinței și un telefon care aparținea unei femei. În plus, au mai fost atacate încă două victime, ale căror locuințe au fost distruse.

În cele din urmă, odată cu prezența polițiștilor în comuna Clejani, spiritele s-au liniștit. Pentru a preveni apariția unui nou conflict, la fața locului au rămas mai mulți polițiști și membri ai SAS.

ADVERTISEMENT

În prezent, oamenii legii continuă cercetările. Atacatorii sunt acuzați de mai multe infracțiuni, printre care lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

ADVERTISEMENT