ADVERTISEMENT
Life

Scandal uriaș la Survivor România. Culiță Sterp și Raluca Dumitru și-au aruncat cuvinte grele

Un nou scandal uriaș a avut loc la emisiunea Survivor România. Culiță Sterp și Raluca Dumitru au fost în centrul atenției.
Autor: Alexandru Năstase | 22.05.2021 | 09:30
Scandal uriaș la Survivor România. Culiță Sterp și Raluca Dumitru și-au aruncat cuvinte grele
Scandal mare la Survivor România 2021. Sursa foto - captură Kanal D

Cei doi nu au ezitat o clipă și și-au aruncat cuvinte grele. Totul s-a petrecut după ce reprezentanta echipei Faimoșilor a izbucnit în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Raluca a spus că s-a simțit extrem de jignită de către coechipierul său. De altfel, acesta ar fi avut câteva vorbe urâte la adresa ei în camp-ul de la Survivor Romania 2021.

Scandal uriaș la Survivor România 2021

Conform informațiilor, nu a fost niciodată pace între cei doi. Conflictul a mocnit și a explodat în cele din urmă. De altfel, reproșurile au curs constant și au venit din ambele părți.

”Atunci cand doi barbati vin sa injoseasca, sa umileasca o femeie, s-a depasit orice limita de respect”, a fost auzită Raluca în timpul filmărilor.

ADVERTISEMENT

Culmea, nu doar Raluca Dumitru și Culiță Sterp au avut multe de împărțit în ultima perioadă. Contre zdravene s-au întâmplat și între echipa Ștefan Ciuculescu, Cucu.

Acșetia par a se fi aliat impotriva lui Sebastian Chitoșcă: “Ma simt jenat, prost…”/ “Cucu si Stefan sunt intr-o competitie cu mine. Vor sa ma bage intr-o umbra…”, a fost auzit spunând fostul fotbalist.

Mai mult de atât, Albert Oprea nu a stat nici el pe gânduri și a transmis că în echipa Rosie nu este vorba despre dezlănțuirea unui razboi, ci chiar a Iadului.

ADVERTISEMENT

Nu e liniște nici în echipa lor, mai ales că situația nu este deloc transparentă. Și spunem lucrul acesta judecând după reactiile lui Albert si ale Mariei.

Concret, Maria a explicat ca noua ei coechipiera a devenit mult mai vocala in ultima perioada: “Albert danseaza si cu alte fete, Maria danseaza si cu Marius, dar seara se intalnesc in pat” 

ADVERTISEMENT

Totul se rupe însă în timpul celui de-al doilea joc de Imunitate. Acesta este momentul în care Culiță Sterp si Raluca Dumitru încep un scandal de proporții.

Ceilalți concurenti nu au ce face decât să fie martorii unui scandal de proportii care se lasa din nou cu jigniri. Raluca ii reproșează  lui Culita faptul că a făcut-o babă, se infurie si părăsește tribuna. Culiță nu ratează momentul și subliniaza ca este o persoana “fake”.

ADVERTISEMENT

“Ai spus mai multe, ca am 50 de ani, hai ca nu mai vreau sa vorbesc cu tine…”/”Dar n-ai 45 de ani, ce sa vorbesti cu mine, esti “fake”...este dialogul dintre cei doi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!