Sport

Scenariu incredibil: „Asta e Steaua, dar au fost și 5.000 de blatiști în tribune”

Partida FCSB - CFR Cluj a adunat peste 28.000 de spectatori. Scenariul lansat de Dumitru Dragomir este că, de fapt, ar fi fost mult mai mulți oameni prezenți în Ghencea.
07.08.2023 | 20:52
Scenariu incredibil Asta e Steaua dar au fost si 5000 de blatisti in tribune
Mitica Dragomir “Fanii AU DOVEDIT ca FCSB e Steaua!” Mesaj pentru suporterii CSA Steaua. colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir lansează un scenariu incredibil după FCSB – CFR Cluj 1-0. În cadrul emisiunii MAXProfețiile lui Mitică, fostul președinte al ligii explică cum echipa lui Becali a adus pe Ghencea peste 30.000 de spectatori.

5.000 de spectatori ar fi intrat “pe blat” la FCSB – CFR Cluj

“Au fost peste 30.000 de oameni în tribune. Bilete s-au vândut 28.000, dar câți blatiști or fi fost, cel puțin 5.000! Îmi pare rău pentru că au fost mari fotbalițști care nu agreează echipa lui Gigi Becali, cum e Stoica, cum e Lăcătuș. Dar s-a dovedit, asta e Steaua, nu mai e loc de întors”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

28.519 este numărul oficial de oameni care și-au cumpărat bilet pentru partida FCSB – CFR Cluj. Echipa lui Becali a bifat revenirea în Ghencea printr-o asistență record și o victorie cu 1-0 ce i-a făcut lideri detașați ai Ligii I.

FCSB – CFR Cluj, un meci lipsit de incidente

Tensiunea a fost la cote maxime înainte de revenirea FCSB-ului în Ghencea. Suporterii CSA Steaua au amenințat cu violențe și au încercat să descurajeze venirea suporterilor la stadion. Forțele de ordine au împânzit cartierul, iar un elicopter a survolat deasupra arenei.

ADVERTISEMENT

“Atmosfera a fost extraordinară. Mă așteptam să arunce unii cu fumingene, dar când am văzut că s-a terminat meciul curat, frumos, de felicitat și Mustață. Felicitări, înseamnă că sunteți oameni civilizați și înțelegeți situația. Una e să iubești și să urăști în același timp și alta să faci acte deplorabile”, a declarat Dragomir.

Sub privirile unui stadion plin, FCSB a învins CFR Cluj cu scorul de 1-0. Compagno a marcat unicul gol al întâlnirii în repriza secundă, după un penaly scos tot de acesta. FCSB are 4 victorii din 4 în campionat și se pregătește pentru dubla din Conference League.

ADVERTISEMENT

FCSB și-a amânat o etapă din Liga I pentru a se concentra pe calificare. Astfel, pe 10 august, va juca turul cu danezii, iar următorul meci al roș-albaștrilor va fi tot cu danezii, în deplasare, pe 17 august, de la 19:30. Nordsjælland este lider în Danemarca cu 9 puncte din 9.

După înfrângerea din Ghencea, CFR este nevoită să strângă rândurile. Ultima victorie a clujenilor a fost pe 21 iulie, contra celor de la UTA Arad. De atunci, trupa lui Mandorlini a bifat 2 egaluri și 2 înfrângeri. Pentru CFR, urmează derby-ul cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, de la 13:15, după FANATIK SUPERLIGA, avem LIVE emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe FANATIK.RO. Premiera urmează apoi pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Mitica anunta un scenariu incredibil

ADVERTISEMENT