Sport

Scenariul prin care Dario Bonetti ar putea rămâne la Dinamo: “Se află sub contract cu noi”

Dario Bonetti ar putea reveni la Dinamo după ce va ieși din izolare. Tehnicianul refuză în continuare să-și rezilieze contractul pe cale amiabilă.
23.09.2021 | 13:59
Scenariul prin care Dario Bonetti ar putea ramane la Dinamo Se afla sub contract cu noi
ADVERTISEMENT

În timp ce Mircea Rednic negociază cu Nicolae Badea revenirea la Dinamo, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, chiar în debutul acestei săptămâni, Iuliu Mureșan încearcă să oficializeze despărțirea de Dario Bonetti. Există, însă, riscul să asistăm la o adevărată răsturnare de situație.

În cazul în care italianul – diagnosticat între timp cu Covid-19 – va continua să refuze rezilierea, președintele executiv al „câinilor” se va vedea nevoit să-l instaleze din nou pe banca tehnică, de îndată ce acesta va ieși din izolare. Până la o decizie finală, Torje și compania rămân sub comanda interimarului Sorin Colceag, cel care a pregătit și meciul din etapa trecută, cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Lovitură de teatru. Dario Bonetti ar putea rămâne la Dinamo

Dario Bonetti este în continuare în izolare, nu există noutăți. Din ce am înțeles, el vrea să se întoarcă aici. Dacă va alege să revină la echipă, el va rămâne antrenorul lui Dinamo, pentru că se află sub contract cu noi.

Ar fi complicat să aducem și un director tehnic la echipă, pe lângă antrenorul principal. Deocamdată, echipa este condusă de domnul Colceag.

ADVERTISEMENT

Dacă Dario Bonetti va alege să semneze rezilierea contractului, atunci se va despărți de Dinamo. Dacă nu va semna rezilierea, el va rămâne antrenorul echipei”, a declarat Iuliu Mureșan la Digi Sport.

Pe 17 septembrie, FANATIK dezvăluia în exclusivitate că Dario Bonetti condiționează rezilierea pe cale amiabilă de cele două salarii pe care trebuie să le încaseze. Mai exact, pentru a pune punct colaborării, „câinii” sunt obligați să-i achite aproximativ 12.000 de euro, o sumă deloc ușor de obținut pe fondul problemelor financiare cu care se confruntă.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone, lobby pentru Mircea Rednic: „Va fi cel mai mare câștig pentru Dinamo”

În schimb, Ioan Andone consideră că Mircea Rednic reprezintă în aceste momente cea mai bună variantă pentru Dinamo, nu doar prin prisma experienței, ci și a atașamentului pentru culori.

De altfel, „Puriul” a și recunoscut discuțiile cu Nicolae Badea pentru preluarea echipei în cazul în care Bonetti va accepta să semneze actele de reziliere. „Eu sper ca Mircea Rednic să meargă acolo.

ADVERTISEMENT

Are foarte multă experienţă, a fost de multe ori la Dinamo şi cunoaşte foarte bine clubul. Dacă se va duce, e clar că pentru Dinamo va fi cel mai mare câştig.

La ce a făcut el până acum în antrenorat, nu cred că îşi permite să retrogradeze cu Dinamo. Pe Mircea eu îl văd riscând, la cum îl cunosc. Cred că poate salva echipa de la retrogradare anul acesta şi după aceea, din sezonul următor, să putem vorbi de mai multe lucruri.

Nu cred că Iuliu Mureşan s-ar opune venirii lui Rednic. Mureşan nu venea de la Cluj la Bucureşti dacă nu îşi dorea binele lui Dinamo. Eu cred că binele lui Dinamo în momentul de faţă este să vină Mircea Rednic!”, a spus „Fălcosul”.

ADVERTISEMENT