News

Scene cutremurătoare în cimitir, un ieşean a fost prins în timp ce-şi dezgropa tatăl. “Mi s-a spus că mama l-a îngropat de viu”

Caz șocant în Iași, acolo unde un tânăr a fost văzut în timp ce-şi dezgropa tatăl. În trecut, bărbatul a fost închis pentru crimă.
04.03.2024 | 18:01
Scene cutremuratoare in cimitir un iesean a fost prins in timp cesi dezgropa tatal Mi sa spus ca mama la ingropat de viu
Un bărbat a fost prins în timp ce-şi dezgropa tatăl. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Caz șocant în Iași, acolo unde un bărbat a fost prins în timp ce-şi dezgropa tatăl. Scenele cutremurătoare au avut loc în cimitirul din localitatea Răducăneni, acolo unde omul a fost îngropat de familie.

Un bărbat a fost prins în timp ce-şi dezgropa tatăl

Totul s-a întâmplat pe 25 februarie, când în urma unei discuții în contradictoriu cu mama sa, Ciprian Filip, bărbatul de 36 de ani care a comis grozăvia, a decis să meargă la cimitir. S-a apucat de săpat groapa, ajungând aproape de sicriu.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost văzut de mai mulți oameni, care au anunțat preotul bisericii. Acesta a sunat la 112, povestind ce se întâmplă. La fața locului au ajuns oamenii legii, care l-au reținut pe individ și l-au dus la audieri.

Înainte să ajungă la cimitir, bărbatul i-a spus mamei sale ce are în plan. El susține că femeia l-a îngropat de viu, în 2022. Ba chiar, în tot acest timp a avut certuri cu mama sa pe acest subiect. Femeia susține că băiatul ei are probleme, iar în ultima vreme a început să fie agresiv, ridicând mâna la ea.

ADVERTISEMENT

„De când a murit tatăl lui, el a spus că a fost îngropat de viu. Mi-a mai spus de câteva ori că eu sunt de vină, că l-am îngropat de viu și că el o să-l dezgroape, dar nu am crezut că e în stare de așa ceva. Pe mine m-a anunțat preotul. A săpat groapa de a ajuns la sicriu aproape”, a declarat mama bărbatului, potrivit bzi.ro.

Tânărul din Iași a fost închis pentru crimă

Femeia a rămas șocată când a aflat că fiul ei chiar a făcut ceea ce promisese. Totodată, susține că are ieșiri violente, mai ales după ce consumă alcool. Nu știe dacă se confruntă cu probleme psihice, însă spune că îi este teamă că o va ucide.

ADVERTISEMENT

Bărbatul ar fi amenințat-o pe mama sa că o omoară. „În ultima perioadă, m-a bătut de mai multe ori. Acum, când s-a dus să-l dezgroape pe taică-su, mi-a spus că mă omoară dacă găsește ceva în neregulă. Sper să-l țină acolo, la spital sau nu știu că, dacă îl lasă acasă, mă omoară”, a mai spus femeia.

Conform sursei citate, în trecut, Ciprian Filip a fost închis pentru crimă. El și fratele său au ucis un om, chiar în casa părinților, iar apoi au aruncat cadavrul peste un gard. Cei doi frați au stat 12 ani în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Vecinii susțin că tânărul ar avea probleme psihice. De altfel, acum este internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași. Polițiștii au deschis dosar pentru pentru săvârșirea infracțiunii de profanare de morminte.

ADVERTISEMENT