News

Scene de groază la Rimini, o moldoveancă a fost omorâtă de soț. Cuprins de remușcări, bărbatul s-a sinucis, cadavrele au fost descoperite de fiul cuplului

Scene de groază într-un apartament din Rimini, unde fiul a descoperit trupurile neînsuflețite ale părinților săi. Adolescentul are doar 16 ani.
20.06.2023 | 15:08
Scene de groaza la Rimini o moldoveanca a fost omorata de sot Cuprins de remuscari barbatul sa sinucis cadavrele au fost descoperite de fiul cuplului
Cadavrul moldovencei a fost descoperit de fiul ei. Foto: Captura IlrestoDeCarlino.
ADVERTISEMENT

Rimini, orașul celebrului regizor Federico Fellini, a fost scena unei tragedii cumplite, în după-amiaza zilei de 19 iunie. Potrivit publicației Il Resto del Carlino, o femeie din Republica Moldova a fost împușcată de soțul ei, care s-a sinucis. Evenimentele tragice având loc în apartamentul celor doi, situat în centrul orașului. Descoperirea macabră a fost făcută de fiul lor de 16 ani, care a găsit trupurile neînsuflețite ale părinților săi în camera lor.

Crimă teribilă în Rimini

Tânărul a fost îngrijorat când a observat că ușa locuinței era încuiată din interior și nu a primit niciun răspuns după ce a sunat și a bătut repetat. În cele din urmă, băiatul a solicitat ajutorul vecinilor, iar împreună au reușit să forțeze ușa, dezvăluind astfel o scenă oribilă.

ADVERTISEMENT

Poliția a fost alertată în jurul orei 17:15, după ce vecinii au auzit mai multe împușcături. Cu toate acestea, echipa de intervenție formată din carabinieri, polițiști și medici nu a putut face nimic pentru a salva viața celor doi.

Potrivit informațiilor preliminare, tragedia ar fi rezultatul unei dispute violente între soț și soție. Se presupune că bărbatul a împușcat-o pe soția sa în timpul conflictului și, confruntat cu corpul neînsuflețit al acesteia, și-a îndreptat arma asupra sa și s-a sinucis.

ADVERTISEMENT

Ancheta este în desfășurare pentru a confirma detaliile acestui presupus caz de omor urmat de sinucidere, iar poliția și serviciul de criminalistică depun eforturi pentru a înțelege circumstanțele care au condus la această dublă tragedie. În prezent, identitatea celor doi soți nu a fost încă dezvăluită oficial.

Cadavrele părinților, descoperite de fiul cuplului

Svetlana Ghenciu, moldoveanca ucisă, în vârstă de 48 de ani, și soțul său italian, Gioacchino Leonardi, în vârstă de 50 de ani, care s-a sinucis, au fost găsiți morți în apartamentul lor de către fiul lor adolescent.

ADVERTISEMENT

„Împreună cu ea și cu toți ceilalți angajați, mergeam uneori să mâncăm în oraș, păstrând între noi o legătură puternică. Despre bărbatul ei nu vorbea niciodată.

La locul de muncă, nu a zis niciodată nimic despre relația lor sau despre posibilele probleme de cuplu pe care le-ar fi avut. Știam de existența lui, la fel ca de a fiului lor adolescent, dar nici pe băiat nu l-am văzut vreodată”, a remarcat Donatella Fellini, proprietara unei brutării și angajatoarea Svetlanei.

ADVERTISEMENT

Motivul bizar pentru care femeia a fost ucisă de soțul ei

Autopsiile vor fi efectuate în curând pe ambele corpuri, în timp ce oamenii legii continuă să lucreze pentru a reconstitui dinamica evenimentelor. În apartamentul cuplului se afla și câinele lor de companie, care a fost preluat temporar de vecini și ulterior predat unui adăpost pentru animale.

Motivul exact pentru care bărbatul italian a luat această decizie dramatică  încă nu este clar. Până în prezent, nu există informații sau plângeri referitoare la maltratări sau violențe exercitate asupra soției sale. Oamenii legii susțin că ucigașul deținea legal arma pentru uz sportiv.

ADVERTISEMENT