News

Scene dramatice în Giurgiu! Un bărbat a fost împușcat în cap de un tânăr de 28 de ani

17.02.2021 | 00:04
ADVERTISEMENT

Tragedie în Giurgiu unde un bărbat a fost împușcat în cap de un tânăr de 28 de ani care se întorsese de la o vânătoare ilegală. 

Băiatul avea ”asupra sa o armă de vânătoare deţinută legal, pe care a manevrat-o necorespunzător în incinta locuinţei, împuşcându-l mortal pe bărbat”, potrivit IPJ Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi braconaj cinegetic. Scenele dramatice s-au petrecut în comuna Gogoşari.

Tragedie în Giurgiu. Un bărbat a fost împușcat din greșeală în cap

Bărbatul din județul Giurgiu a murit împuşcat în cap cu o armă de vânătoare manevrată necorespunzător de către un tânăr de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au fost sesizați la 112 de soția victimei. Din păcate, bărbatul a decedat pe loc după ce a fost împușcat.

“Poliţiştii Secţiei numărul 5 Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla în gospodăria situată în extravilanul localităţii Gogoşari, judeţul Giurgiu, soţul său a fost împuşcat în zona capului de către un tânăr de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat faptul că în timp ce bărbatul se afla în locuinţa situată în extravilanul localităţii Gogoşari, la un moment dat, a sosit tânărul de 28 de ani, care se întorcea de la o acţiune de vânătoare ilegală,

având asupra sa o arma de vânătoare deţinută legal, pe care a manevrat-o necorespunzător în incinta locuinţei, împuşcându-l mortal pe bărbat”, se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Polițiștii fac cercetări ample pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în locuința victimei.

ADVERTISEMENT