Life

Scene greu de privit la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Giani Kiriță, aproape de leșin, Cristi Mitrea, în lacrimi: „Mi-a înghețat corpul”

Provocările devin din ce în ce mai dificile la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Un test la înălțime i-a tăiat răsuflarea lui Giani Kiriță și l-a făcut să plângă pe Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea.
05.09.2022 | 21:04
Scene greu de privit la Sunt celebru scoatema de aici Giani Kirita aproape de lesin Cristi Mitrea in lacrimi Mia inghetat corpul
Geani Kiriță, momente de cumpănă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! au avut de trecut o probă care le-a pus la încercare curajul, încrederea, puterea și determinarea. Giani Kiriță a fost nevoit să-și înfrângă teamă de înălțime, iar deznodământul l-a făcut pe Cristi Mitrea să cedeze și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Scene care îți taie răsuflarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Giani Kiriță a avut de depășit una dintre cele mai dificile probe

Concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! sunt puși în fața celor mai mari temeri. Ediția a doua a emisiunii a venit cu noi probe, care mai de care mai greu de trecut.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță, Lidia Buble, Anisia Gafton și Alex Bogdan au fost supuși unui test la înălțime menit să le pună la încercare determinarea, curajul, dar și inconștiența.

Cei patru au fost urcați pe o platformă suspendată la câțiva zeci de metri în aer, de pe care trebuia să sară pe o plasă de unde să culeagă mai multe stegulețe, urmând ca apoi să se arunce, fiind legați cu o sfoară.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a mărturisit încă dinainte de a intra în emisiune că se teme de înălțime. Mai mult, fostul fotbalist, care locuiește la etajul doi, a dezvăluit că nici măcar nu se poate uita în jos atunci când iese pe balcon.

„Exact ce am povestit că mi-e frică cel mai tare, aia mi s-a întâmplat. Îmi tremură inima”, a spus concurentul Sunt celebru, scoate-mă de aici! înainte de probă.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță, aproape de leșin

Totuși, Geani Kiriță și-a adunat curajul și a făcut proba. Însă, acestuia i-a fost foarte dificil. S-a mișcat cu greu în aer și aproape că i-a fost teamă să respire. Colegii l-au încurajat de pe margine și au încercat să-i țină moralul ridicat.

„Acolo, cât eram pe platforma aia, cât mă ridicau, am încercat. Am stat foarte mândru. Când m-am dat jos, mi-a înghețat corpul”, a declarat Geani Kiriță după probă.

ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea a cedat. Fostul iubit al Andreei Mantea, în lacrimi

Geani Kiriță și Lidia Buble au acumulat 8 stegulețe, în timp ce Anisia Gafton și Alex Bogdan au reușit să culeagă cu unul mai mult, astfel că cei din urmă au câștigat recompensa, care a constat în mai multe produse alimentare.

Faptul că echipa lui a pierdut jocul l-a făcut pe Cristi Mitrea să cedeze emoțional. Fostul iubit al Andreei Mantea nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Nu mă interesează că am pierdut, dar modul cum am pierdut mă deranjează maxim sau din cauza cui am pierdut. Eu mă încarc foarte ușor dacă stau liniștit, să nu aud pe nimeni. Am nevoie de liniște. E foarte importantă liniștea de la o vreme încolo. Sunt multe guri în același timp.

E obositor rău de tot. Indiferent cât de mulți oameni aș avea pe lângă mine, cred că am ajuns la o vârstă în care mă încarcă foarte ușor orice fel de prostie”, a explicat Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților