ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Scene inimaginabile la Cluj după CFR – Sepsi 0-1! Un jucător l-a luat de gât pe un suporter: „L-ați auzit?!”. Video

Autor: Andrei Șchiopu | 10.05.2021 | 23:10
Scene inimaginabile la Cluj după CFR - Sepsi 0-1! Un jucător l-a luat de gât pe un suporter: „L-ați auzit?!”. Video
Scene inimaginabile la Cluj după CFR - Sepsi 0-1! Un jucător l-a luat de gât pe un suporter: „L-ați auzit?!”. Video. Sursă foto: sportpictures.eu

CFR Cluj trece printr-un moment dificil după înfrângerea suferită pe teren propriu cu Sepsi, scor 0-1, iar elevii lui Edi Iordănescu au fost apostrofați de un suporter la ieșirea din stadion.

ADVERTISEMENT

Suporterul l-a înjurat pe Alex Chipciu, care a mers către el și l-a luat de gât, fiind despărțit de forțele de ordine. Iasmin Latovlevici a încercat să-și calmeze coechipierul, care era un car de nervi.

În cele din urmă, Alex Chipciu a recunoscut că regretă gestul făcut, însă arata nervii care au fost în rândul jucătorilor campioanei României după duelul cu Sepsi.

Alex Chipciu a luat de gât un suporter după CFR Cluj – Sepsi 0-1

Alex Chipciu a fost înjurat de un suporter la ieșirea de la stadion, după înfrângerea suferită de CFR Cluj în fața lui Sepsi. „F***-ți morții mă-tii! Băga-mi-aș p*** în mă-ta, să-mi bag!”, i-a strigat suporterul lui Chipciu.

ADVERTISEMENT

În acel moment, Alex Chipciu nu a mai rezistat și s-a dus către fan, luându-l de gât. „M-a jignit. Oricum, regret că am gestionat așa situația, nu trebuia să-l bag în seamă. Îmi pare rău pentru reacția avută”, a spus Chipciu pentru gsp.ro, unde găsiți și video.

În urma înfrângerii, primul loc din campionat ocupat până acum de CFR Cluj este amenințat dacă FCSB obține victoria în partida cu Academica Clinceni.

Valentin Costache și-a acuzat adversarii de trageri de timp

Jucătorii lui CFR Cluj au fost dezamăgiți la finalul duelul cu Sepsi, scor 0-1, știind că riscă să piardă primul loc din campionat, în cazul unei victorii a FCSB-ului cu Academica Clinceni Valentin Costache consideră că arbitrul ar fi trebuit să dea mai mult de 5 minute de prelungiri, din cauză că adversarii săi au tras de timp.

ADVERTISEMENT

„În prima repriză nu prea am contat. În a doua repriză am avut ocazii mai multe. Ei ne-au prins puțin pe contraatac. Un meci foarte greu. Poate mai multe minute de prelungire, pentru că s-a jucat foarte puțin, a fost rupt meciul. S-a oprit meciul foarte mult, au stat pe jos.

„Eu, dacă fac asta, toată lumea țipă la mine. Felicitări băieților, au antrenor bun, și-au dat viața pe teren astăzi. Asta trebuie să facem și noi”, a spus Costache după meci.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!