News

Scene revoltătoare în Ilfov. Copil de 3 ani, lăsat la volan pe o stradă din Brănești

Un copil de doar 3 ani a fost filmat aflându-se la volanul mașinii conduse de părintele său într-o comună din județul Ilfov. Incidentul a fost raportat la Poliție.
08.09.2021 | 17:21
Scene revoltătoare în Ilfov. Copil de 3 ani, lăsat la volan pe o stradă din Brănești
Scene revoltătoare în Ilfov. Copil de 3 ani, lăsat la volan pe o stradă din Brănești. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou gest de inconștiență al adulților a fost semnalat în această săptămână în județul Ilfov. Un copil de doar 3 ani a fost filmat la volan pe o stradă din comuna Brănești.

Copil de doar 3 ani, filmat la volan pe o stradă din Ilfov. Incidentul, petrecut în Brănești

Cetățeanul care a filmat întregul moment spune că era chiar în spate atunci când a văzut că mașina care circula pe șosea nu merge drept.

În imaginile surprinse și publicate de site-ul ObservatorNews se vede cum bărbatul nu pare să realizeze la ce pericol își expune copilul sau pe ceilalţi şoferi.

ADVERTISEMENT

Micuțul, de aproximativ 2-3 ani, stă în brațele tatălui său și conduce pe o stradă cu un trafic destul de aglomerat.

Martorul evenimentului reclamă faptul că, iritat că a fost filmat, tatăl inconștient a devenit recalcitrant și a început să jignească.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, incidentul a fost raportat la Poliție, iar cetățeanul care a filmat incidentul își dorește ca părintele iresponsabil să fie sancționat.

”Astăzi am surprins un domn care ținea un copil în braţe în timp ce conducea mașina și mergea haotic. L-am filmat, m-a văzut, m-a depășit și m-a blocat în trafic, iar apoi a început să mă jignească.Totul s-a petrecut pe o stradă circulată din Brăneşti, mai exact pe strada cu şcoala. Am fost la poliție și am anunțat.

ADVERTISEMENT

Mergeam în spatele mașini marca Opel şi am observat că mergea haotic. M-am apropiat de el și am observat în oglinda șoferului un copil foarte mic 2-3 ani. Apoi am hotărât să îl depășesc, am pornit filmarea și am filmat în timp ce depăşeam. După vreo 2 km m-a depășit acel domn, s-a pus în faţa mea.

A venit la mine la geam revoltat și m-a jignit. Eu l-am rugat frumos să mă lase să plec, într-un final m-a lăsat şi eu am căutat un echipaj de poliţie. Am anunţat incidentul. Sper să fie sancţionat acel om inconştient”, povestește martorul evenimentului, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Eveniment similar, raportat și în Dolj. O fetiță, lăsată la volan de tatăl ei

În iunie, un alt tată, din Dolj, a dat dovadă de o inconștiență la fel de cruntă, după ce și-a pus fetița să-i conducă mașina pe un drum din județ.

Imaginile au ajuns atunci în spațiul online, urcate de tatăl minorei care s-a aflat în această ipostază extrem de periculoasă. Detalii, AICI.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri