News

Scene șocante într-o grădiniță din Popești-Leordeni. Copii amenințați și înjurați de îngrijitoare: „Bă, te bat! Să vezi ce te dau cu capul de masa asta”

Mai mulți copii au fost amenințați și bătuți, într-o grădiniță din Popești Leordeni. Dosar penal pentru o îngrijitoare de 24 de ani.
16.02.2024 | 13:04
Scene socante intro gradinita din PopestiLeordeni Copii amenintati si injurati de ingrijitoare Ba te bat Sa vezi ce te dau cu capul de masa asta
Copii amenințați și înjurați într-o grădiniță din Popești-Leordeni. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Scene șocante au avut loc într-o grădiniță din orașul Popești-Leordeni, județul Ilfov. O îngrijitoare a fost filmată în timp ce amenința cu bătaia și înjura copiii dintr-o clasă. Nu ar fi primul incident de acest fel.

Copii amenințați și înjurați, într-o grădiniță din Popești Leordeni

Mai mult, angajata, în vârstă de 24 de ani, ar fi bătut micuții în mai multe rânduri. Ea a fost filmată cu camera ascunsă, într-o astfel de ipostază, iar imaginile au ajuns în spațiul public, iar ulterior pe mâna polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Unitatea respectivă, care se presupune că ar fi grădiniță privată, nu este autorizată sau avizată de Ministerul Educației. Potrivit cercetărilor, instituția este trecută în acte drept centru educațional, nu o unitate de învățământ.

În imaginile respective, femeia țipă și îi lovește pe minori. Totul, pentru că nu știau lunile anului, deși vorbim de niște copii aflați în grupa mijlocie. „Începe să spui lunile anului, eu nu te aud. Tu joacă-te cu nervii mei, că dacă intri pe mâinile mele, ți-o iei rău de tot. Stai cum trebuie pe scaun. (…)

ADVERTISEMENT

Să vezi ce te dau cu capul de masa asta. Că a venit rândul tău! Daca vorbești așa mult cu colegul tău, să vad dacă știi lunile anului! Hai, mișcă-te încoace! Mișcă-te, să vezi ce bătaie îți iei!

Te bat, te bat, decembrie, când vine Moș Crăciun, dobitocule! În martie e luna mămicii! Aia e luna martie! Te bat rău de tot, deci ascultă la mine ce bătaie îți iei!”, sunt doar câteva dintre amenințările femeii.

ADVERTISEMENT

Poliția s-a autosesizat. Dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului

Într-un material, publicat de Știrile Pro TV, se poate auzi cum, la un moment dat femeia, trece de la țipete la bătăi. Lovește un copil, iar micuțul începe să plângă: „Au! Mă bate”. Însă, strigătul copilului nu o înduioșează, continuând să îl lovească.

Potrivit sursei citate, unitatea nu face parte din rețeaua școlară a Ministerului Educației, funcționând ca un SRL. Însă, pe rețelele de socialzare se prezintă drept creșă și grădiniță, încercând probabil să inducă în eroare părinții.

ADVERTISEMENT

Imaginile au ajuns în posesia polițiștilor, care s-au sesizat din oficiu. Femeia de 24 de ani este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. „De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, împreuna cu polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publica Ilfov, efectuează activități din competență pentru verificarea legalității funcționării acestui centru”, adaugă oamenii legii.

ADVERTISEMENT
Tags: