Sport

Ce nu s-a văzut la tv din CFR Cluj – Slavia Praga. Imagini terifiante cu un spectator căruia i s-a făcut rău în tribune. Video exclusiv

Partida dintre CFR Cluj și Slavia Praga a avut parte de o scenă terifiantă, după ce unui suporter al campioanei României a avut nevoie de intervenția medicilor.
13.10.2022 | 20:19
Ce nu sa vazut la tv din CFR Cluj  Slavia Praga Imagini terifiante cu un spectator caruia i sa facut rau in tribune Video exclusiv
Un suporter al campioanei a avut nevoie de intervenția medicilor
ADVERTISEMENT

În minutul 26 al confruntării din grupele Conference League dintre CFR Cluj și Slavia Praga, arbitrul a întrerupt meciul pentru ca ambulanța să intre pe teren după ce unui suporter al campioanei României i s-a făcut rău.

Un suporter al campioanei a avut nevoie de intervenția medicilor la CFR Cluj – Slavia Praga

Partida dintre CFR Cluj și Slavia Praga a fost întreruptă minute bune după ce unui suporter al campioanei României i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță.

ADVERTISEMENT

Suporterul a suferit un infarct, iar medicii au intervenit prompt pentru a-l resuscita pe acesta. Fanii campioanei au început să aplaude după cinci minute, medicii reușind să-l stabilizeze pe om.

Ciprian Deac și Mario Camora s-au interesat de starea de sănătate a suporterului, revenind spre banca tehnică a echipei și făcând semn că medicii au totul sub control.

ADVERTISEMENT

La o distanță de 14 minute de la întreruperea meciului, partida a fost reluată, după ce ambulanța a părăsit terenul. Prima repriză a fost prelungită cu 16 minute de către arbitrul Luis Godinho.

CFR Cluj a reușit să deschidă scorul în minutul 11, în urma unui penalty executat perfect de către Ciprian Deac. Peter Olayinka a avut o intervenție dură în careu asupra lui Karlo Muhar, iar arbitrul a dictat imediat lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

La Dinamo – Everton, un suporter a murit pe stadion din cauza unui infarct

Fanii „câinilor” își amintesc cu mare bucurie de partida dintre Dinamo și Everton, scor 5-1, una dintre cele mai importante victorii obținute de o echipă românească împotriva unei formații de Premier League.

Totuși, un eveniment a marcat negativ partida, după ce un suporter al „alb-roșilor” a suferit un infarct, tot în prima repriză, și în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a murit.

ADVERTISEMENT

Petre „Conţi” Bărbulescu, scriitor şi prieten al lui Cornel Dinu, a fost cel care a decedat la partida „câinilor” cu Everton.

ADVERTISEMENT