Fotbal intern

Scene uluitoare la CFR Cluj – Dinamo! “Câinii” au rămas în 9 oameni în minutul 37. Reacția lui Crăciunescu

05.04.2021 | 21:25
Scene uluitoare la CFR Cluj  Dinamo Cainii au ramas in 9 oameni in minutul 37 Reactia lui Craciunescu
ADVERTISEMENT

Marcel Bîrsan a ieșit în evidență în timpul meciului dintre CFR Cluj și Dinamo. Arbitrul l-a eliminat ușor pe Paul Anton, după ce mijlocașul dinamovist a făcut un fault la centrul terenului. Câteva minute mai târziu, Florin Bejan a fost și el eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.


UPDATE, 21:27. Ion Crăciunescu l-a făcut praf pe Marcel Bîrsan la finalul primei reprize considerând că ambele eliminări sunt eronate: “Acesta este un fault de al doilea cartonaș galben înseamnă ori că noi vedem altceva și el e în altă dimensiune. Pentru ce să îi dai? Este un fault de joc. Nu este periculos, nu este o acțiune imprudentă. Păi ca să dai al doilea cartonaș galben trebuie să fie clar pentru toată lumea. Să nu fie nicio discuție. 

ADVERTISEMENT

La Bejan dintr-o jumătate de metru îi trimite mingea în mână. Are mâna în spate, s-a dus cu capul să respingă. E și mai grav. Ai făcut o mare greșeală, apoi mai vii și la aceeași echipă le mai dai un jucător afară. Haideți, dom’le!”


Scene uluitoare la CFR Cluj – Dinamo!  Anton și Bejan, eliminați într-o jumătate de oră 

Primul cartonaș galben a fost văzut de Paul Anton în minutul 9. În minutul 31, mijlocașul dinamoviștilor a mai văzut un cartonaș galben, după un fault la centrul terenului la Mihai Bordeianu.

ADVERTISEMENT

Este cel puțin o decizie discutabilă a centralului Marcel Bîrsan, care l-a eliminat prea ușor pe mijlocașul dinamovist. Anton încearcă să îl ferească pe Bordeianu și chiar dacă a fost fault, nu este de cartonaș galben.

Florin Bejan, eliminat după un henț!

Doar șase minute mai târziu, Florin Bejan a părăsit și el terenul. Dacă eliminarea lui Anton nu a fost una justificată, în acest caz, arbitrul a fost acoperit de regulament.

ADVERTISEMENT

Fundașul dinamovist care avea deja cartonaș galben a făcut un henț stupid după ce a fost depășit de minge și arbitrul i-a arătat al doilea cartonaș galben.

CFR Cluj a dominat prima parte a confruntării cu Dinamo, însă chiar și în nouă oameni, jucătorii lui Gigi Mulțescu au rezistat până la pauză când scorul a fost egal, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, cele mai mari ocazii în 11 contra 11!

Antrenorul dinamovist a mutat și în echipă, Andreas Mihaiu lăsându-i locul în teren lui Ante Puljic, care l-a înlocuit în defensivă pe eliminatul Bejan.

CFR Cluj nu a apăsat pedala de accelerație în finalul reprizei și cele mai mari ocazii le-au avut în 11 contra 11. Elevii lui Edi Iordănescu au fost destul de lenți și nu au pus în pericol poarta lui Kongshavn.

Dinamo este într-o situație foarte dificilă în clasament. Echipa este pe locul 14 și Hermannstadt s-a apropiat la un punct de “câini” după victoria cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT
Tags: