Life

Scenele de la Insula Iubirii 7 care au șocat. Ce a făcut o ispită în camera unui concurent: „Nu prea mi-a plăcut”

Imaginile surprinzătoare înregistrate de camerele de la Insula Iubirii. O ispită s-a dus direct în camera unui concurent.
14.07.2023 | 16:56
Scenele de la Insula Iubirii 7 care au socat Ce a facut o ispita in camera unui concurent Nu prea mia placut
O ispită de la Insula Iubirii s-a dus direct în camera unui concurent. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ispita Oana Monea și-a dat seama cum este, de fapt, Marius Moise, așa că a decis să-și intre bine în rol și să o convingă pe Bianca de faptul că merită ceva mai bun. Așa că s-a dus direct în camera concurentului, iar ce a urmat a fost complet neașteptat.

Imagini neașteptate la Insula Iubirii. Oana Monea a dat buzna în camera unui concurent

Încă din prima zi, Oana Monea și Marius Moise au avut o altfel de conexiune care i-a făcut pe mulți să creadă că bărbatul va cădea destul de repede în ispită. De altfel, au și avut câteva interacțiuni care i-au frânt inima Biancăi. 

ADVERTISEMENT

Dar pe parcursul zilelor, după ce Marius a ales să iasă la întâlniri cu mai multe colege de-ale sale, Oana Monea a ajuns la concluzia că cel mai mare defect al concurentului este tocmai acela că-i plac femeile.

Astfel, și-a propus să-și ia rolul în serios și să-i arate tinerei pe cine are lângă, lucru care până la final s-ar fi întâmplat, căci primele informații susțin că Bianca și Marius au plecat separat de la Insula Iubirii 7. 

ADVERTISEMENT

Atunci când a văzut că după date-ul cu Deni Mariș, concurentul s-a retras direct în camera lui, Oana Monea nu a stat pe gânduri și l-a urmat imediat. „Eu am fost foarte deschisă către ceva mai mult cu el. Dar în momentul în care am început să îi sesizez defectele, și defectul cel mare e că îi plac femeile mai mult decât e normal.

Cred eu. Atunci îmi fac rolul de ispită în speranța că îi fac Biancăi un bine și o să vadă și o să înțeleagă cum stau lucrurile”, a povestit ispita de la Insula Iubirii 7, conform Antena 1. 

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat concurentul

Gestul nu a fost tocmai pe placul concurentului, care stătea întins pe pat doar în lenjerie intimă. Cu toate că Oana Monea a încercat să poarte o discuție, el a făcut tot posibilul pentru a pleca mai repede din încăpere.

„Chestia asta nu prea mi-a plăcut, nu mă așteptam așa de la Oana, chiar dacă noi… Eu am fost foarte deschis față de ea. Am încercat să ies cât mai repede din cameră, adică să ieșim amândoi. Putem discuta și în altă parte și nu suntem încă în momentul în care să petrecem timp în cameră la mine. Nu văd rostul, deocamdată”, a explicat Marius Moise.

ADVERTISEMENT

Ulterior, concurentul de la Insula Iubirii și Oana Monea au stat de vorbă, iar iubitul Biancăi Giurcă a făcut dezvăluiri neașteptate. Acesta a explicat că vrea să-și dea seama dacă există cineva care îl poate atrage cu adevărat, nu doar fizic.

„Îmi doresc să văd dacă pot să simt mai mult decât o simplă atracție pentru cineva. Chestia asta chiar îmi doresc să văd. Dacă pot să simt niște lucruri atunci înseamnă că la mine în relație nu sunt în regulă anumite lucruri.

Nu pot să renunț la o relație doar pentru că te simți atras. Adică atras fizic mă simt de voi cu care am ieșit până acum. Dar m-aș vedea renunțând la relație dacă aș simți ceva mai mult. Adică să fie ceva destul de puternic. Atunci m-aș vedea. Așa… O relație e o relație, mai ales dacă e o persoană care vrea ceva cu tine și te acceptă cu anumite greșeli”, a spus concurentul de la Insula Iubirii 7.

ADVERTISEMENT