Life

Schimbare neașteptată! Cum arată acum Smiley, după ce a devenit tătic

31.03.2021 | 23:15
Schimbare neasteptata Cum arata acum Smiley dupa ce a devenit tatic
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai fericite momente din viața lor în aceste zile. Însă, nu înseamnă că le este și ușor. Dacă Gina s-a bucurat că a început deja să scape de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii, se pare că Smiley a slăbit și el, dar fără intenție.

După ce a ajuns acasă cu fetița, Smiley și-a luat în serios rolul de proaspăt tătic. I-a fost alături Ginei, în timp ce s-a ocupat și de viața profesională. Lipsa de somn și drumurile dese și-au lăsat amprenta asupra artistului.

ADVERTISEMENT

Cum arată acum Smiley, după ce a devenit tătic

Așa cum se poate observa și din fotografiile postate pe contul lui de Instagram, Smiley a slăbit considerabil. Hainele parcă i-au devenit cam largi dintr-o dată, dar este un preț mic pentru o bucurie atât de mare.

Ca orice părinte, Smiley se gândește la viitorul copilului și trage cât de mult poate să strângă bani pentru fetiță. Face “naveta” între vilă, studiourile muzicale și platourule de filmare, de dimineața până seara.

ADVERTISEMENT
smiley a slabit
Smiley are acum o siluetă trasă prin inel. Sursă foto: Instagram

Cum arată casa în care locuiește artistul, alături de Gina Pistol

Vila impresionantă a fost cumpărată cu 300.000 de euro, fiind ulterior renovată, înainte de venirea pe lume a micuței Josephine. Smiley și Gina Pistol au o mulțime de vecini faimoși.

„Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcția și viziunea lui generală asupra spațiului și ne-am mai văzut doar la petrecerea de final.

ADVERTISEMENT

E singura experiență de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ți acorde încredere totală”, declara echipa de arhitecți în urmă cu câțiva ani, scrie casepractice.ro.

Cum s-a schimbat viața lui Smiley după ce a devenit tătic

„Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă.

ADVERTISEMENT

Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a explicat artistul.

ADVERTISEMENT