Life

Schimbare uriașă la Antena Stars. Ce emisiune a dispărut de pe post

Începutul de an 2023 îi găsește pe cei de la Antena Stars pe minus cu o emisiune în grilă. De ce au decis șefii schimbarea?
09.01.2023 | 18:11
Schimbare uriasa la Antena Stars Ce emisiune a disparut de pe post
Schimbare uriașa la Antena Stars. Sursa foto: instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La fiecare început de an sau în fiecare nou sezon, televiziunile vin cu modificări în grila de program și, de cele mai multe ori, emisiuni noi sunt introduse în speranța că vor avea succes în audiențe. Însă, acest lucrul nu se aplică și în cazul celor de la Antena Stars, care au decis o schimbare uriașă, dar pe minus, un format fiind scos de pe post.

Antena Stars a rămas fără un show pe post

După o binemeritată vacanță, ușor ușor se revine la muncă și emisiunile tv sunt puse din nou în mișcare spre bucuria publicului telespectator.

ADVERTISEMENT

Însă, marea ne-a fost uimirea când am văzut că postul Antena Stars nu mai difuzează formatul Showbiz Report la ora la care oamenii erau obișnuiți, respectiv, dimineața.

Din informațiile obținute de FANATIK se pare că Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și, mai noul membru, Cătălin Cazacu, nu mai sunt în grila de program pe tronsonul obișnuit, cel puțin până la revenirea din concediu a echipei de la Mireasa, Capriciile iubirii.

ADVERTISEMENT

Iar asta înseamnă că s-a renunțat pe matinal cel puțin până când va reîncepe show-ul matrimonial, cel mai probabil abia pe data de 16 ianuarie. Așa se face că, în dimineața zilei de 9 ianuarie, drept matinal, a fost redifuzată ediția care intrase pe post în seara zilei de 6 ianuarie.

Andrei Ștefănescu lipsește de la Showbiz Report

Schimbările în ceea ce privește emisiunea Showbiz Report nu trebuie să ne mai surprindă, deoarece, în decursul anului trecut dispariția prezentatorului Andrei Ștefănescu a fost, adesea, subiect de discuție în presă. Chiar pe data de 13 decembrie 2022, colegii lui Andrei Ștefănescu, Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț, au rămas singuri la cârma show-ului matinal.

ADVERTISEMENT

Tot FANATIK vă povestea atunci în exclusivitate de ce lipsește celebra vedetă de pe fotoliul principal. Andrei Ștefănescu se afla angrenat în proiectele realizate special pentru sărbători.

Andrei Ștefănescu: ”Avionul întârziere trei ore”

Vedeta de la Antena Stars a mai tras chiulul, dar motivat și atunci când a filmat pentru emisiunile lui Nea Mărin sau în cazuri extreme, când avionul nu s-a putut ridica de la sol.

ADVERTISEMENT

Temător în ceea ce privește zborul cu aeronave, vedeta a povestit pe rețelele de socializare că a rămas blocat în aeroport, deoarece aparatul de zbor cu care trebuia să ajungă în București a avut o întârziere de câteva ore.

Am o veste bună și una proastă. O să încep cu aia bună. N-am zburat cu un avion care nu se știe ce se întâmplă cu el. Vestea proastă, e aici. Nu știu dacă se vede, are avionul întârziere trei ore.

După cum vedeți e zăpadă mare de tot și e normal să fie întârzieri mari la avioane. De abia acum au terminat să dea zăpada, de aia e curat”,  mărturisea Andrei Ștefănescu la momentul respectiv.

”Toată lumea își dorește să facă plajă pe aeroport”

Mereu pus pe șotii, colegul lui Vârciu de la Prețul cel bun făcea haz de necaz și povestea că îi place când se află față în față cu astfel de incidente. Ba mai mult, ușor ironic, Andrei Ștefănescu era dornic și de plajă pe aeroport, că tot fusese dată zăpada la o parte. Mâncarea, mâncare, băutura, băutură… parcă tot îți vine să aștepți avionul și să absentezi de la Showbiz Report.

E curată pista, oamenii aceștia au muncit de la prima oră a dimineții, de la 5. Mai stăm pe aici că e frumos, stăm la plajă, e nebunie. Toată lumea își dorește să facă plajă pe aeroport. Super.

Noi tot pe aeroport. Știți, e frumos aici, e nebunie. Pentru cei îngrijorați au dat zăpada, e superb. Acum se poate decola, așteptăm avionul, e pe drum spre noi.

Oricum ce-i frumos e că ne-am împrietenit. Suntem aici o familie, ne și pare rău că plecăm acum, pe bune. Mâncare, tot, băutură”, a adăugat celebra vedetă de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
"Bonusul" de care ar putea beneficia şoferii care depăşesc viteza. Radarele poliţiei vor avea două marje de eroare
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Gigi Becali, turbat de furie. Acuzații la adresa SRI și a lui Băsescu
Gigi Becali, turbat de furie. Acuzații la adresa SRI și a lui Băsescu
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Cum arăta armata lui Vlad Ţepeş. Voievodul avea la dispoziție un număr neașteptat...
Cum arăta armata lui Vlad Ţepeş. Voievodul avea la dispoziție un număr neașteptat de mic de soldați