Life

Schimbare uriașă la Revolut. Ce trebuie să știe neapărat toți clienții din România

Modificare majoră la Revolut. Lucrurile care nu trebuie să fie trecute cu vederea de niciun consumator român al companiei.
13.10.2023 | 17:48
Schimbare uriasa la Revolut Ce trebuie sa stie neaparat toti clientii din Romania
Modificare majoră la Revolut. Lucrurile care nu trebuie să fie trecute cu vederea de niciun consumator român al companiei. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Schimbare uriașă la Revolut. Ce trebuie să știe neapărat toți clienții din România. Utilizatorii aplicației mobile se vor bucura când vor afla care sunt aspectele care le vor face viața mult mai ușoară de acum înainte.

Modificare majoră la Revolut. Lucrurile care nu trebuie să fie trecute cu vederea de niciun consumator român al companiei

Modificare majoră la Revolut. Lucrurile care nu trebuie să fie trecute cu vederea de niciun consumator român al companiei cu sediul la Londra. Instituția neobancară și de tehnologie financiară oferă numeroase avantaje.

ADVERTISEMENT

Fondată în anul 2015 de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko aceasta vine cu schimbări importante. Toți cei care au aplicația mobilă vor avea parte deja de noua versiune, Revolut 10, cu un design digital mai util și mai practic.

„Revolut 10 este un mare pas înainte pentru a ne ajuta clienții să facă din Revolut contul lor bancar principal”, a declarat Ivan Chalov, Revolut Head of Retail, despre schimbările aplicației, notează news18.ro.

ADVERTISEMENT

Interfața le permite utilizatorilor să gestioneze zilnic banii pe care îi au în cont, în special când folosesc aplicația ca un cont bancar principal. Actuala versiune reprezintă soluția de digital banking potrivită pentru a trimite și primi bani.

De asemenea, noua modificare este ideală pentru a plăti, împărți, economisi, dar și pentru a stabili limite de cheltuieli, investiții în diverse instrumente sau donații fără birocrație și drumuri inutile la diverse ghișee.

ADVERTISEMENT

Revolut 10, aplicația mobilă în beneficiul clienților

Revolut 10 este aplicația mobilă care vine în beneficiul clienților încă din ecranul principal, unde apar toate cardurile și conturile vizibile. Principala îmbunătățire aduce mai multă libertate de mișcare utilizatorilor.

Mai mult, aceștia își pot personaliza aplicația cu temele, widgeturile sau fundalurile preferate. De asemenea, trecerea de la un cont la altul se va face mai ușor, direct din ecranul principal. În felul acesta oamenii pot alege dintr-un meniu derulant contul în moneda preferată.

ADVERTISEMENT

Totodată, clienții mai pot să aleagă Contul comun sau Contul asociat copilului care trebuie să fie mai mic de 18 ani. Revolut 10 aduce și îmbunătățiri la Buzunarele care vor funcționa precum niște subconturi unde clienții își vor putea depozita fonduri pentru plata utilităților sau abonamentelor.

ADVERTISEMENT
Tags: