Life

Schimbarea subtilă de la WhatsApp care i-a deranjat pe mulți utilizatori. Ce s-a întâmplat cu aplicația

O schimbare subtilă de la WhatsApp i-a deranjat în mare măsură pe mulți utilizatori. Ce s-a întâmplat cu aplicația și ce i-a nemulțumit pe mulți?
19.04.2024 | 18:22
Schimbarea subtila de la WhatsApp care ia deranjat pe multi utilizatori Ce sa intamplat cu aplicatia
Schimbare subtilă de la WhatsApp care i-a deranjat pe mulți utilizatori. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Schimbarea subtilă de la WhatsApp a îngrijorat anumiți utilizatori, în timp ce pe alții i-a cam enervat. Este vorba mai degrabă despre un fel de actualizare. Ce s-a schimbat în aplicație și de ce multe persoane au fost deranjate?

Schimbarea subtilă de la WhatsApp care i-a deranjat pe mulți utilizatori

WhatsApp este o aplicație de mesagerie folosită de aproximativ două miliarde de oameni din întreaga lume. Se pare însă că anumite modificări ori actualizări nu sunt tocmai pe placul tuturor.

ADVERTISEMENT

Exemplu este chiar schimbarea subtilă de la WhatsApp, care pe mulți i-a nemulțumit pe utilizatori. Este vorba despre o actualizare pe care aplicația deținută de Meta a făcut-o în ultimele zile. Nu este vorba însă despre nimic grav.

Chiar și așa, schimbarea a provocat o adevărată revoltă. Scrierea cu majuscule a statusurilor “online”, “typing”, “recording audio” și “last seen”, este cea care a generat vâlvă în rândul utilizatorilor aplicației, notează Mirror.

ADVERTISEMENT

Nemulțumiri pe bandă rulantă

O serie de utilizatori WhatsApp au observat că aceste mesaje din aplicație au acum o majusculă la început. Și o mare parte dintre ei și-au exprimat frustrările pe internet. Iar printre aceștia se numără și anumite vedete online.

„Mai este altcineva foarte deranjat de majuscula O la “online”, de majuscula T la și de majuscula R la “înregistrarea unei note vocale” pe WhatsApp? Mă deranjează și mă irită”, a spus o influenceriță zilele trecute.

ADVERTISEMENT

Alți utilizatori de WhatsApp și-au exprimat la rândul lor nemulțumirile în dreptul postării. Nimeni nu înțelege de ce era nevoie de o astfel de schimbare, care se pare că nu aduce niciun fel de beneficiu utilizatorilor.

“Am crezut că nimeni altcineva nu a observat”, “Am crezut că am înnebunit”, “Credeți că echipa de actualizare nu a avut nimic de făcut săptămâna aceasta și a trebuit să schimbe ceva pentru a părea că lucrează?” și “Mă uit la asta de două zile întrebându-mă de ce mi se pare atât de ciudat”, au fost o parte dintre reacțiile online ale utilizatorilor.

ADVERTISEMENT

Evident, au fost și persoane care au trecut cu vederea schimbarea de la WhatsApp. Sunt oameni care nu se lasă deranjați de o modificare atât de banală care oricum nu afectează funcționalitatea aplicației.

ADVERTISEMENT