Life

Schimbări uriașe în grila Pro TV? Nu mai Vorbește Lumea cu Lili Sandu? Victor Slav se ”încălzește” pe margine

Pro Tv este, în această perioadă, scena unei agitații uriașe când vine vorba de emisiunile pe care le difuzează - mai ales cu show-ul Vorbește Lumea și prezentatoarea Lili Sandu.
20.02.2023 | 13:45
Schimbari uriase in grila Pro TV Nu mai Vorbeste Lumea cu Lili Sandu Victor Slav se incalzeste pe margine
Lili Sandu și Victor Slav au filmat împreună o emisiune pilot / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vorbește Lumea este emisiunea de la Pro Tv care, probabil, a avut parte de cei mai mulți prezentatori de-a lungul anilor. Fie că vorbim de Adela Popescu, Lili Sandu, sau alte – multe – vedete feminine sau masculine care au trecut prin postura de a fi prezentatori, liniștea nu a fost ”caracteristica” show-ului, iar producătorii s-au tot chinuit să îl facă să domine audiențele.

Ce se întâmplă la Pro Tv cu Vorbește Lumea și Lili Sandu?

FANATIK a intrat în posesia unor informații cât se poate de fierbinți din spatele ușilor închise: șefii din Pro Tv sunt departe de a fi mulțumiți de cum performează acum, în audiențe, Vorbește Lumea. Acesta este și motivul pentru care, în aceste momente, își pun problema, la modul cel mai serios, dacă să mai păstreze emisiune, care va rămâne, totuși, pe micile ecrane până la vară, sau să schimbe doar echipa de prezentatori.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care, de curând, Lili Sandu, una dintre favoritele șefilor postului din Pache Protopopescu, a fost invitată la o filmare ”în afara orelor de program”. Mai exact, ea a filmat o emisiune pilot, într-unul dintre weekend-urile trecute.

Emisiunea înregistrată ca pilot, asemănătoare ca idee cu Vorbește lumea, va fi vizionată de șefii care, pe viitor, vor decide ce se va întâmpla cu Lili Sandu. Culmea este însă că, la filmările pentru pilot, au participat și doi trimiși de la Kanal D, ceea ce indică că nu este exclus ca producătorii care au apelat la serviciile frumoasei Lili Sandu să se gândească să ”vândă” formatul propus turcilor, mai ales că acești pregătesc lansarea unei noi televiziuni, Kanal D 2.

ADVERTISEMENT

Și, așa cum FANATIK a dezvăluit zilele trecute, deja turcii s-au asigurat că se pot baza pe serviciile Biancăi Drăgușanu, o altă vedetă cunoscută în showbiz și pentru frumusețea ei, la fel ca și Lili Sandu. De altfel, emisiunea Biancăi a fost anunțat după apariția articolului nostru de șefii turci, ea urmând să se ocupe de show-ul Detectorul de Minciuni.

Ce caută Victor Slav la filmări, lângă Lili Sandu?

Informațiile obținute de FANATIK sunt cu atât mai interesante cu cât, la filmările emisiunii pilot, Lili Sandu a avut un coleg de platou pe măsură: Victor Slav. Fost prezentator meteo la Pro Tv, ajuns la Kanal D unde a rămas fără emisiune din cauza performanțelor nu tocmai consistente, vedeta a cam dispărut din atenția publicului.

ADVERTISEMENT

Prezent la filmări, alături de Lili Sandu, Victor Slav pare să se pregătească pentru revenirea în televiziune, în cazul în care proiectul pilot  a fi aprobat, fie de cei de la Pro, fie de cei de la Kanal D. Iar din informațiile pe care FANATIK le-a obținut, Victor Slav are toate șansele să își găsească locul, din nou, pe micile ecrane, prestația lui fiind deosebit de apreciată la filmările recente.

În altă ordine de idei, se pare că Adela Popescu, cea care a renunțat la prezentarea show-ului Vorbește Lumea pentru aventura de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! își dorește să revină cu o emisiune zilnică, la Pro Tv, lucru care explică și apariția discuțiilor pentru un alt proiect care să o implice pe Lili Sandu.

ADVERTISEMENT

Dorința Adelei este foarte aproape să se împlinească: șefii din Pro Tv, pare-se, au decis să o readucă, zi de zi, pe micile ecrane. Și, trebuie precizat, au fost convinși și de felul în care Adela Popescu l-a înlocuit pe Cătălin Măruță, timp de câteva zile, în perioada în care el a fost operat și s-a recuperat.

Agitație în lumea televiziunilor! Gina Pistol a renunțat, Bianca Drăgușanu s-a întors

Lumea televiziunilor pare să fie cuprinsă de o agitație neobișnuită chiar în ajunul primăverii acestui an. Cu puțin timp în urmă, una dintre cele cunoscute prezentatoare TV de la Antena 1, frumoasa Gina Pistol, a anunțat că se retrage, cel puțin o perioadă, din televiziune și că renunță să mai fie la cârma unor emisiuni precum Chefi la Cuțite sau Asia (America) Express.

”În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea că prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Că și pentru voi și pentru mine acești ani au fost foarte complicați.

Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la Cuțite și cu o echipa de oameni minunați de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, explica Gina Pistol pe conturile ei de socializare, vedeta urmând să fie înlocuită, cel mai probabil, de Irina Fodor, cea care i-a și ținut locul o perioadă în emisiuni.

Kanal D, pe de altă parte, s-a asigurat că va avea alături, în zona de online și, ulteruior, pentru postul Kanal D 2 una dintre cele mai vizibile dive din lumea showbiz-ului, Bianca Drăgușanu. Iar informațiile FANATIK, confirmate, ulterior, de turci, indică că au investit o sumă serioasă pentru a o aduce în ”curtea” televiziunii pe vedetă.

ADVERTISEMENT