Sport

Scor ireal în derby-ul oltenesc la fotbal feminin! Festival de goluri în Universitatea Craiova – FC U Craiova

Derby-ul oltenesc dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova s-a disputat și la fotbal feminin. Jucătoarele formației lui Mihai Rotaru le-au aplicat o corecție dură rivalelor.
23.10.2023 | 22:44
Scor ireal in derbyul oltenesc la fotbal feminin Festival de goluri in Universitatea Craiova  FC U Craiova
Scor ireal în derby-ul oltenesc la feminin! Festival de goluri în Universitatea Craiova - FC U Craiova. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce „sateliții” s-au întâlnit în Liga 3, derby-ul Băniei s-a mutat și la fotbal feminin cu două săptămâni înaintea confruntării de pe stadionul „Ion Oblemenco”. „Leoaicele” de la Universitatea Craiova s-au impus cu 23-0 în fața celor de la FC U Craiova 1948 în campionat.

Scor ireal în derby-ul oltenesc la feminin! „Leoaicele” de la Universitatea Craiova s-au impus la 23-0 cu FC U Craiova

„Alb-albaștrii” au zile de coșmar după înfrângerea cu Petrolul Ploiești, scor 3-1, însă lucrurile merg mult mai bine pentru „leoaice”. Corneliu Papură este din ce în ce mai contestat de suporterii Universității Craiova, iar după ultimul meci din SuperLiga a avut o discuție cu Mihai Rotaru, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a înfruntat FC U Craiova 1948 într-un derby al Băniei la feminin și s-a distrat pe teren cu rivala din oraș. Oltencele de la echipa lui Mihai Rotaru au înscris nu mai puțin de 23 de goluri în poarta jucătoarele de la formația finanțată de Adrian Mititelu.

Fetele de la Universitatea Craiova sunt lidere incotestabile în seria secundă din Liga 3 la fotbal feminin, fiind la cinci puncte distanță față de ACS Petrolul. Totodată, formația din Bănie are cel mai bun atac cu 46 de goluri înscrise în doar șase etape.

ADVERTISEMENT

„Festival de goluri reușit de leoaicele Științei în partida cu FCU. În partida de Liga 3, Universitatea s-a impus cu 23-0. Golurile au fost înscrise de Dănciulescu (10), Lazar (4), Zanfir (3), Bălăban (3), Fulop (2), Mic (1).
Liga Elitelor U15: 0-0 Politehnica Timișoara”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

Degringoladă la Universitatea Craiova: „E hoas total, fizic, tehnic, tactic, mental”

Sorin Cârțu a analizat situația „alb-albaștrilor” după înfrângerea cu Petrolul Ploiești la FANATIK SUPERLIGA. Fostul președinte al Universității Craiova s-a declarat șocat de organizarea formației din Bănie și anunță că oltenii sunt la pământ.

ADVERTISEMENT

„Dacă te uiți la meci, a fost o primă repriză în care noi (n.r. Universitatea Craiova) nu am jucat bine și nici Petrolul nu a ieșit în evidență cu nu știu ce situații periculoase. Au fost niște situații în care se puteau concretiza pozitiv. A fost un șut al lui Mitriță, o lovitură de cap a lui Silva de la corner, apoi Markovic.

Tot ce s-a întâmplat în repriza a doua e ceva… Eu în 10 ani de zile de când sunt alături de proiectul acesta și de această echipă nu am văzut așa ceva. Ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua, un haos total. Toți factorii antrenamentului pe care, preconizez că tu săptămânal îi atenționezi.

ADVERTISEMENT

Lucrezi fizic, tehnic, tactic, psihic. Au fost batjocoriți în repriza a doua. E haos total, fizic, tehnic, tactic, mental. Echipa e la pământ. Chiar și atunci când stadionul a reacționat și i-a pedepsit prin acele huiduieli. Păi tu dacă ești un fotbalist serios și cu caracter puternic, treci peste aceste momente”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,35 este cota pentru „1 solist” la meciul Rapid - Universitatea Craiova