Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Scouteri din mai multe ţări la derby-ul Rapid – FCSB: “O să urmărească 2-3 jucători de la Becali!”

Derby-ul Rapid - FCSB va fi urmărit şi de scouteri din mai multe ţări. Agentul Florin Vulturar a dezvăluit că pe listă sunt mai mulţi jucători de la Becali.
09.03.2024 | 12:38
Scouteri din mai multe tari la derbyul Rapid  FCSB O sa urmareasca 23 jucatori de la Becali
Scouteri din mai multe ţări la derby-ul Rapid - FCSB: “O să urmărească 2-3 jucători de la Becali!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Derby-ul Rapid – FCSB încheie în mod fastuos sezonul regulat. Primele două clasate se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, într-o confruntare electrizantă, cu 50.000 de oameni în tribune.

Scouteri din mai multe ţări la derby-ul Rapid – FCSB: “O să urmărească 2-3 jucători de la Becali!”

Agentul Florin Vulturar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că la derby vor fi prezenţi scouteri din Franţa, Turcia şi Danemarca pentru a urmări, cu preponderenţă, trei jucători de la FCSB:

ADVERTISEMENT

“O să fiu la meci. Ajung şi cu treabă şi ca spectator. Aştept derby-ul. O să am nişte invitaţi, scouteri din Franţa, Turcia şi Danemarca pentru câţiva jucători. Sper să fie un derby frumos, am înţeles că va fi sold-out.

Aşteptăm asemenea meciuri. Nu vreau să dau numele jucătorilor până după meci, să nu pun presiune pe ei. În primul rând, vor urmări 2-3 jucători de la FCSB, de la Becali.

ADVERTISEMENT

“Dacă FCSB va câştiga acest meci, eu zic că 80-90% va fi campioană”

Dar vor urmări tot ce se poate. Un derby important, cu presiune mare. Acolo vezi cu adevărat valoarea jucătorilor. Dacă FCSB va câştiga acest meci, eu zic că 80-90% va fi campioană.

Dacă nu, se joacă şi în play-off. Să vedem în primele etape de play-off. Dacă va câştiga FCSB cu locul 6 şi locul 5, va fi greu să îi mai oprească cineva. Dacă intri cu 6 puncte şi joci primele două meciuri mai uşoare… 

ADVERTISEMENT

Poţi merge la 9 puncte. Celelalte echipe au meciuri mai grele. Dar cred că va fi un play-off frumos, un play-off bun”, a spus Florin Vulturar la FANATIK SUPERLIGA.

Olaru şi Coman, golgheterii la zi ai campionatului!

FCSB are doi dintre cei mai în formă jucători din SuperLiga, la ora actuală. Florinel Coman şi Darius Olaru au marcat câte 14 goluri în actuala stagiune, fiind golgheterii la zi ai campionatului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris despre interesul celor de la VFB Stuttgart pentru Florinel Coman. Nemţii sunt încântaţi de clauza de reziliere mică a atacantului pe care ar putea să îl transfere în această vară.

Scouteri din mai multe ţări la derby-ul Rapid - FCSB: “O să urmărească 2-3 jucători de la Becali!”

ADVERTISEMENT