Sport

Screciu și-a făcut calculele înaintea tragerii la sorți pentru EURO 2024: „Să ieșim din grupă”

Vladimir Screciu s-a calificat la EURO 2024 cu România, iar internaționalul Universității Craiova speră la o grupă accesibilă la turneul final din Germania.
01.12.2023 | 17:35
Screciu sia facut calculele inaintea tragerii la sorti pentru EURO 2024 Sa iesim din grupa
Screciu și-a făcut calculele înaintea tragerii la sorți pentru EURO 2024: „Să ieșim din grupă”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu așteaptă cu sufletul la gură tragerea la sorți pentru EURO 2024, iar Vladimir Screciu speră într-o grupă care să le permită să obțină calificarea în fazele eliminatorii. Internaționalul Universității Craiova a prefațat și derby-ul cu CFR Cluj din SuperLiga.

Calculele lui Vladimir Screciu pentru tragerea la sorți a grupelor Euro 2024: „Sperăm să fie accesibilă, să ieșim din grupă”

Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu au plecat deja spre Hamburg pentru tragerea la sorți a grupelor EURO 2024. Vladimir Screciu și-a ales profilul adversarelor pe care le-ar dori la turneul final, iar internaționalul Universității Craiova speră chiar să se califice mai departe.

ADVERTISEMENT

Acesta a povestit și cum s-a trăit Israel – România, scor 2-1, atunci când a fost titular sub „tricolor” și a obținut calificarea la EURO 2024. Vladimir Screciu a mărturisit că au crezut la victorie chiar și după golul înscris de israelieni.

„De când m-am apucat de fotbal nu am simțit așa o presiune înaintea meciului cu Israel. Era o presiune constructivă și când ne-a dat gol Israel simțeam că putem să revenim și a fost un moment unic, foarte frumos. Mă bucur foarte mult că ne-am calificat la EURO.

ADVERTISEMENT

Azi stăteam în pat și mă gândeam. Nu mi-am făcut așa o grupă, sperăm să fie o grupă accesibilă în care putem să ne practicăm jocul și de ce nu să ieșim din grupă. Mi-a spus că este foarte bine că joc pe două poziții, astea sunt deciziile lui Mister de la națională, unde sunt pus să joc acolo o să joc”, a mărturisit Vladimir Screciu.

Vladimir Screciu: „Nu am mai simțit echipa așa într-o formă bună. Toți ceilalți coleg dau 100% la antrenamente”

„Alb-albaștrii” sunt cu gândul la cele trei puncte, iar Ivailo Petev a avut un mesaj războinic pentru elevii săi înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj. Vladimir Screciu a vorbit despre moralul colegilor săi și mărturisește că formația din Bănie este într-o mare formă.

ADVERTISEMENT

„Suntem conștienți că o să aștepte un meci foarte greu, am încredere în colegii mei că o să o scoatem la capăt și o să luăm cele trei puncte. Avem nevoie de sprijinul tuturor suporterilor, îi așteptăm în număr cât mai mare și să ne încurajeze din primul până în ultimul minut.

Vă spun sincer că de mult nu am mai simțit echipa așa într-o formă bună și la antrenamente, în vestiar este voie bună. Mă bucur să văd și ceilalți colegi dând 100% la antrenamente, ne motivăm între noi. Nu era vorba că nu suntem o familie, un detaliu mic lipsea de acolo, suntem pe un drum bun.

ADVERTISEMENT

Nu contează ce probleme ai, toți jucătorii de la CFR Cluj sunt experimentați, au trecut prin asemenea de meciuri. Toți ne concentrăm foarte bine și cu siguranță astăzi o să punem la punct ultimele detalii. Nu ne gândim ce probleme există la CFR, ne interesează ce trebuie să facem noi.

Sper să fie în număr cât mai mare pentru că este un meci frumos, CFR este o echipă mare în fotbalul românesc. Aștept ca suporterii noștri să fie alături de noi într-un număr cât mai mare”, a spus Vlad Screciu.

 

ADVERTISEMENT
2,75 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj