Sport

Se dezbină vestiarul lui Dinamo? ”Ar trebui să fim mai uniți!”

După eșecul cu Oțelul, Cristian Costin a vorbit pentru prima dată de anumite probleme în vestiarul lui Dinamo care au dus la situația actuală din clasament.
29.09.2023 | 23:58
Se dezbina vestiarul lui Dinamo Ar trebui sa fim mai uniti
După eșecul cu Oțelul, Cristian Costin a vorbit pentru prima dată de anumite probleme în vestiarul lui Dinamo care au dus la situația actuală din clasament. Sursă foto: Sorin Pana/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Câinii” au fost învinși la Galați cu scorul de 1-0 și continuă să rămână pe penultimul loc în clasament. Înfrângerea a venit în urma unui autogol al lui Neluț Roșu, jucător care a avut puterea să glumească la final.

Primele probleme în vestiarul lui Dinamo

În finalul meciului pierdut cu Oțelul, în deschiderea etapei a 11-a din SuperLiga, mijlocașul Cristian Costin a lăsat să se înțeleagă că există mici probleme în vestiarul lui Dinamo, el vorbind despre o lipsă de unitate.

ADVERTISEMENT

”Este foarte greu, e clar că suntem într-o pasă proastă. Nu marcăm, luăm goluri, e cum nu se poate mai greu. Noi și cu staff-ul trebuie să găsim soluții de ieșire. Nu știe nimeni care e drumul bun, că l-am face.

Vom face tot ce practicăm la antrenament. Astăzi nu am pus în practică. Dacă nu dai gol, nu poți să câștigi. Toți suntem vinovați că nu dăm gol. Trebuie să ne pregătim mai bine, să fim mai concentrați și mai uniți și să încercăm să redresăm corabia.

ADVERTISEMENT

Fiecare meci o să fie greu pentru noi. Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre motive. Nu mai trebuie să ne uităm în stânga sau în dreapta. Și dacă am fi uniți, pe teren trebuie să se vadă. Aș prefera să nu vorbesc cu niciun coleg, dar să câștig pe teren. Este greu pentru toată lumea.

Am fost în această situație și la Voluntari. Sunt jucători de calitate aici. Ar trebui să alergăm unul pentru altul, să ne dăm peste cap dacă e nevoie. Astăzi am pierdut 0-1. Dacă nu am putut să marcăm, ne-am băgat-o în poartă. Nu este vina lui Neluț Roșu. La înfrângeri se arată adevăratele caractere!”, a declarat Costin.

ADVERTISEMENT

Dinamo, 4 eșecuri la rând în SuperLiga

Dinamo traversează o adevărată serie neagră, iar eșecul din meciul cu Oțelul este al 4-lea consecutiv în SuperLiga. Și pentru ca totul să fie cu adevărat dramatic, ”câinii” nici nu au marcat în aceste patru jocuri.

Perioada dificilă pentru formația lui Ovidiu Burcă a început în prima zi a lunii septembrie, atunci când au pierdut de o manieră categorică derby-ul cu Rapid. Giuleștenii au zburdat pe teren și au câștigat fără drept de apel, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

A fost primul moment cu adevărat când a părut că Dinamo nu este o echipă care să poată face față în SuperLiga. Și de atunci au mai venit înfrângerile de pe teren propriu cu FC U Craiova (0-1) și cu Farul (0-2) care au sădit teama.

Situația a devenit una ușor disperată, dar s-a sperat că va fi îndreptată odată cu jocul de la Galați. Doar că Oțelul, și ea nou promovată în SuperLiga, a știut mai bine ce vrea de la acest joc și s-a impus cu 1-0 după un autogol a lui Neluț Roșu.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 2,40 este cota pentru „Dinamo marchează ultimul gol” la meciul Dinamo – CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem...
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem un popor frumos!”
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului...
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului edil al Capitalei
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor