Sport

Se întâmplă în România! Motivul uluitor pentru care un meci de baschet a început cu 35 de minute întârziere

Oltenii s-au confruntat și la baschet masculin în SCM Craiova - CSM Târgu Jiu, iar partida a început cu 35 de minute întârziere, pentru că unul dintre arbitri nu a sosit la timp.
05.12.2022 | 18:55
Se intampla in Romania Motivul uluitor pentru care un meci de baschet a inceput cu 35 de minute intarziere
SCM Universitatea Craiova - CSM Târgu Jiu a întârziat, pentru că unul dintre arbitri nu a sosit la timp. sursă foto: SCM Craiova Facebook
ADVERTISEMENT

Bastchetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova s-au impus în fața celor de la CSM Târgu Jiu, scor 89-75, în Sala Polivalentă din Bănie. Deși confruntarea dintre cele două formații a fost programată duminică, de la 19:00, meciul a început cu 35 de minute întârziere, pentru că unul dintre arbitri a întâmpinat probleme în drumul spre Bănie.

SCM Universitatea Craiova – CSM Târgu Jiu a început cu 35 de minute mai târziu, pentru că unul dintre arbitrii nu a sosit la timp în Sala Polivalentă

Partida dintre cele două echipe oltenești a început cu 35 de minute întârziere, pentru că unul dintre „cavalerii fluierului” nu era în Sala Polivalentă, atunci când meciul trebuia să înceapă. Brigada de arbitri a fost alcătuită din Laurențiu Grigoraș, Răzvan Opriș și Dragoș Barbu.

ADVERTISEMENT

Întârzierea lui Dragos Barbu s-a datorat unei întâmplări nefericite în drumul spre Craiova, mijlocul de transport folosit de acesta fiind trenul. Din informațiile FANATIK, locomotiva s-a defectat, astfel a rămas blocat într-un tren, iar venirea în Bănie a întârziat.

Arbitrul a călătorit cu trenul de la Iași, iar distanța dintre cele două orașe depășeste 600 de kilometri. Pentru a traversa această distanță din Oltenia în Moldova, trenul are nevoie de peste 10 ore în cele mai bune cazuri, însă drumul dintre cele două urbe poate ajunge chiar la aproximativ 14 ore.

ADVERTISEMENT

La startul partidei din Sala Polivalentă, CSM Târgu Jiu a avut patru puncte avans la finalul primelor 10 minute, însă craiovenii au revenit pe tabelă. SCM Universitatea Craiova s-a impus cu 89-75, iar Giordan Watson a reușit 10 puncte și 13 pase decisive.

SCM Universitatea Craiova a reușit performanțe excelente la prima competiție europeană din istorie

Bastchetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova s-au autodepășit în acest sezon, iar drept răsplată au ajuns în grupele din FIBA Europe Cup. La prima participare din istorie la o competiție europeană, oltenii au făcut show în grupa H, acolo unde s-au întâlnit și cu CSO Voluntari.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Vitaly Stepanovski s-a calificat în faza următoare a competiției, după ce au terminat pe primul loc din grupa H. Bastchetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au fost învinși într-un singur meci, în schimb ce CSO Voluntari nu a mers mai departe.

În faza a doua a grupelor din FIBA Europe Cup s-au format patru serii, iar SCM Universitatea Craiova face parte din prima dintre ele. Astfel, oltenii vor întâlni formații puternice din Europa, însă tehnicianul ucrainean al „alb-albaștrilor” este optimist pentru următoarele partide.

ADVERTISEMENT

Oltenii se vor confrunta pentru calificarea în următoarea faza a FIBA Europe Cup cu echipe precum FC Porto, Chemnitz și Cholet. În această fază a competiției s-a calificat și CSM Oradea, care va juca cu Brose Bamberg, Anwil Wloclawek şi Keravnos BC.

ADVERTISEMENT