Fotbal international

Video. Se joacă returul Chelsea – Atletico tot la București? Ce răspuns a oferit Thomas Tuchel pentru Fanatik

24.02.2021 | 00:54
Video Se joaca returul Chelsea  Atletico tot la Bucuresti Ce raspuns a oferit Thomas Tuchel pentru Fanatik
ADVERTISEMENT

Chelsea a învins-o pe Atletico cu 1-0 în manșa tur a optimilor Ligii Campionilor. Din cauza pandemiei de coronavirus, meciul nu s-a putut juca la Madrid, iar returul ar putea avea aceeași soartă.

FANATIK l-a întrebat pe managerul lui Chelsea, neamțul Thomas Tuchel, dacă ia în calcul ca și manșa retur, programată pentru 17 martie, să se dispute tot pe Arena Națională din București.

ADVERTISEMENT

Nu este deloc exclus ca meciul retur să nu se poată juca pe terenul lui Chelsea, deoarece există posibilitatea ca delegația lui Atletico Madrid să nu primească dreptul de a intra în Spania, la o eventuală întoarcere din Londra.

Se joacă returul dintre Chelsea și Atletico tot la București? Răspunsul lui Tuchel pentru FANATIK

Meciul Atletico Madrid – Chelsea a fost evenimentul începutului de an pentru România, partida fiind una dintre cele mai atractive de pe tabloul optimilor UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Duelul nu s-a putut disputa pe arena Wanda Metropolitano a celor de la Atletico Madrid, iar soluția identificată drept optimă de spanioli a fost cel mai mare stadion din România.

Managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, a vorbit despre posibilitatea ca și returul să se dispute la București. Varianta nu este una de neglijat, având în vedere că Spania nu permite în acest moment pătrunderea în țară a cetățenilor veniți din Anglia.

ADVERTISEMENT

Iar cum spaniolii nu au vrut să facă o excepție pentru lotul lui Thomas Tuchel, este probabil să nu fie dispuși să accepte nici eventuala revenire de la Londra a oamenilor lui Diego Simeone, dacă returul se va juca pe Stamford Bridge.

FANATIK l-a întrebat pe Thomas Tuchel, managerul adus la Chelsea în locul lui Frank Lampard, dacă ar fi tentat de posibilitatea ca și cel de-al doilea meci din confruntarea cu Atletico Madrid să se joace tot la București.

ADVERTISEMENT

Neamțul s-a declarat încântat de modul în care el și ceilalți oameni din delegația clubului patronat de Roman Abramovich au fost tratați în România, acolo unde Olivier Giroud a marcat al șaselea său gol din acest sezon al UCL.

„Sper să putem juca pe Stamford Bridge, ne dorim să fie posibil. Dacă nu se va putea pe arena noastră, vom găsi o altă soluție care să fie satisfăcătoare pentru toată lumea.

Tot ce vă pot spune este că a fost o plăcere să venim aici. Toată lumea a fost foarte prietenoasă, am fost tratați extrem de bine la hotel. Toți oamenii din jurul nostru s-au comportat exemplar pentru a ne crea cele mai bune condiții”, a răspuns Tuchel la conferința de presă de după meci.

  • 200.000 de euro i-a costat organizarea meciului pe Arena Națională pe cei de la Atletico Madrid;
  • 10.000 de euro ar fi fost costul implicat de organizarea partidei în capitala Spaniei.
ADVERTISEMENT