Life

Se poate și fără Dan Negru! Ce difuzează Pro TV, Prima TV și Antena 1 în noaptea de Revelion

Ce difuzează de PRO TV, Prima TV și Antena 1 de Revelion? Posturile de televiziune se întrec cu show-urile pentru a câștiga audiență.
30.12.2023 | 14:26
Se poate si fara Dan Negru Ce difuzeaza Pro TV Prima TV si Antena 1 in noaptea de Revelion
ADVERTISEMENT

PRO TV, Prima TV și Antena 1 au găsit ”antidotul” pentru nostalgicii Revelioanelor de succes, de altădată, prezentate de Dan Negru. Stațiile de televiziune generaliste de la noi au o oferă variată în noaptea dintre 31 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024. Cuvântul de ordine este PARTY!

PRO TV, Prima TV și Antena 1, surprize pentru telespectatori în noaptea de Revelion

Întrecerea petrecerilor se dă și anul ăsta între posturile principale de televiziune de la noi, chiar și fără Dan Negru! Prima TV vine cu câteva surprize muzicale de excepție. Îl are ca amfitrion pe Gabriel Coveșeanu, cunoscut pe scurt sub numele Cove.

ADVERTISEMENT

Postul pariază pe muzica autentică de taraf și vine în fața publicului cu melodii legendare de zeci sau chiar o sută de ani. De la ora 22:00 se dă startul Revelionului la Prima, care va avea alături de el Taraful București și trei soliști de muzică lăutărească din generații diferite.

30 de melodii de renume cântate de Barbu Lăutaru, Maria Tănase, Zavaidoc, Fărămiță Lambru sau Romica Puceanu vor fi reinterpretate în noaptea dintre ani, live!

ADVERTISEMENT

Printre invitații care vor face atmosferă de Revelion, din Prima, se numără umoristul Andrei Duban, talentata olteancă lina Statie și Vlad Grigorescu, un renumit mentalist!

Cu ce contracarează PRO TV petrecerea lăutărească de la Prima? Devenită deja o tradiție emisiunea din 31 decembrie, și anul ăsta stația de pe Pache Protopopescu promite un show de zile mari cu PROTVelionul! Canalul de televiziune fură startul, căci aici party-ul începe la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Ediția din acest an va fi prezentată de Raluka și Pavel Bartoș. Telespectatorii vor fi (în)cântați de Irina Rimes, Theo Rose, Andra, Anna Lesko, Corina, Diana Matei. Vor face show și Alex Velea, Smiley, Oana, Radu, Andrei Bănuță și Vlăduța Lupău, printre alții.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii „Revelionului cel neBUN”

Pe scenă, de Revelion, vor urca și actorii Carmen Tănase, George Ivașcu, Anca Dinicu, Elvira Deatcu sau Paul Ipate. Artiștii teatrului și filmului românesc au pregătit momente cu totul speciale. Vor fi niște scenete pline de de umor, ca în vremurile bune de odinioară.

ADVERTISEMENT

Ce vedem la Antena 1? Aici, gazdele petrecerii dintre ani vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, una din perechile de prezentatori preferate de telespectatori. Revelionul de la Antenă va fi un concurs între două echipe conduse de Nea Mărin și Liviu & Andrei. Antena 1 a denumit emisiunea „Revelionul cel neBUN”. Va fi o confruntare de varietăți muzicale între piesele noi și vechi adorate de români.

Loredana, Delia, Connect-R, Mircea Baniciu, YNY Sebi, Giulia Anghelescu și Cleopatra Stratan sunt câteva din numele performerilor contactați de Antena 1.

 

ADVERTISEMENT