Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Se pregătesc noi transferuri pe axa FC Botoșani – FCSB: „Am trei propuneri pentru Gigi Becali!”. Video Exclusiv

Valeriu Iftime este deschis să facă în continuare afaceri cu Gigi Becali şi i-a făcut patronului de la FCSB o propunere de transfer în direct la FANATIK SUPERLIGA.
07.02.2023 | 12:20
Se pregatesc noi transferuri pe axa FC Botosani  FCSB Am trei propuneri pentru Gigi Becali Video Exclusiv
Se pregătește un nou transfer pe axa FC Botoșani - FCSB: „O să-i fac o propunere lui Gigi Becali!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Transferurile pe axa FCSB – Botoşani datează de ani de zile. Gigi Becali şi Valeriu Iftime au făcut mai multe transferuri de-a lungul anilor şi acum FCSB având patru jucători în lot care au venit de la FC Botoşani: Răzvan Oaidă, Malcom Edjouma, Joyskim Dawa şi Denis Haruţ.

Se pregătesc noi transferuri pe axa FC Botoșani – FCSB: „O să-i fac o propunere lui Gigi Becali!”. De ce vrea Iftime ca FCSB să ia titlul

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime i-a făcut mai multe propuneri de transfer lui Gigi Becali, în cazul în care se va despărţi de anumiţi jucători:

ADVERTISEMENT

“Cu siguranţă mi-aş dori ca FCSB să fie un vector de imagine al fotbalului în România pentru că banii pe care Gigi Becali i-a făcut în fotbal, i-a lăsat în fotbal. Şi pentru noi, în România, nu avem decât de câştigat. 

Mi-aș dori ca FCSB să ia titlul, dar nu sunt eu cel mai important. Din punctul meu de vedere, nu am o relaţie specială sau de mare prietenie cu Gigi Becali. Cu toate extravaganţele pe care le face Gigi Becali în fotbal, rămâne un punct de sprijin pentru mulţi din fotbal şi vreau să plece Edjouma pentru că acolo poate să vină Dican.

ADVERTISEMENT

Poate să plece oricare dintre extreme că vine Mailat. Sau poate să plece Dawa că vine Mutombo. Eu cred că sunt soluţii şi sunt deschis să fac în continuare lucrurile astea. Eu mă ajut doar pe mine. 

Iar dacă eu mă ajut pe mine, domnul Becali poate să ajute echipele de fotbal din România”, a spus Iftime la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

FC Botoşani, început perfect de an!

FC Botoşani are un start de 2023 fabulos, cu trei victorii din primele trei etape. Formaţia antrenată de Flavius Stoican s-a impus în ultima etapă cu 5-0 în faţa Petrolului Ploieşti, în cea mai bună prestaţie din acest sezon.

De cealaltă parte, FCSB a câştigat cu 1-0 derby-ul cu CFR Cluj şi formaţia lui Mihai Pintilii ţine aproape de plutonul fruntaş. Roş-albaştrii sunt la şapte puncte de liderul Farul Constanţa, care a câştigat derby-ul cu U Craiova, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT