Sport

Se retrage Valeriu Iftime din fotbal în 2024? ”A făcut avere, deci mai are ceva de dat pe acolo”

Dumitru Dragomir a precizat la ”MAX Profețiile lui Mitică” că Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, nu se va retrage din fotbal în 2024.
29.12.2023 | 14:07
Se retrage Valeriu Iftime din fotbal in 2024 A facut avere deci mai are ceva de dat pe acolo
Dumitru Dragomir a precizat la ”MAX Profețiile lui Mitică” că Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, nu se va retrage din fotbal în 2024. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Moldovenii au încheiat anul 2023 pe ultimul loc în SuperLiga, cu doar 12 puncte. După 20 de etape în care nu a cunoscut victoria, FC Botoșani s-a impus în ultimul joc al anului, scor 2-0, pe terenul lui Oțelul Galați.

Valeriu Iftime nu se va retrage din fotbal

Întrebat dacă Valeriu Iftime se va retrage din fotbal în anul 2024 din cauza lipsei de rezultate de la FC Botoșani, Dumitru Dragomir a explicat la ultima ediție din 2023 a emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică” de ce nu se va întâmpla acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Nu se retrage. Îi e frică de organele locale, pentru că a făcut și el o avere destul de mare și dacă se urcă pe el ANAF-ul sau altele… Așa că mai pierde bani ca să aibă liniște, să câștige pe partea ailaltă.

Iftime nu e băiat prost, are un gen de răutate din asta în el, dar e un business man bun. E un tip inteligent. Obligatoriu trebuie să mai bage bani în fotbal. Mai trebuie 2-3 milioane și îmbătrânește cu 5-6 ani”, a declarat Dragomir, la ”MAX Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii decembrie, Valeriu Iftime dezvăluia la FANATIK SUPERLIGA că este tot mai convins să renunțe la FC Botoșani și chiar se află în tratative cu un grup de investitori din Belgia pentru cedarea clubului.

Bogdan Andone, noul antrenor al lui FC Botoșani

Între timp, Valeriu Iftime pare că s-a hotărât să meargă mai departe la FC Botoșani și să încerce salvarea de la retrogradare. FANATIK a anunțat în exclusivitate că omul de afaceri l-a convins pe antrenorul Bogdan Andone să preia frâiele echipei.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, patronul ultimei clasate din SuperLiga, a confirmat pentru FANATIK că Bogdan Andone este noul tehnician, iar motivul pentru care l-a ales este stilul de joc pe care acesta l-a imprimat echipelor sale.

FC Botoşani ajunge astfel la al treilea antrenor principal în acest sezon. Marius Croitoru a început sezonul pe banca tehnică, apoi a venit Dan Alexa, care a rezistat până la începutul lunii noiembrie. Interimatul până la finalul anului a fost asigurat de Andrei Patache.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Andone a semnat contractul la Bucureşti, dar nu va face deplasarea imediat la Botoşani. El îşi va cunoaşte elevii după reunirea de la începutul lunii ianuarie, în Capitală. FC Botoşani a decis să efectueze stagiul de pregătire din iarnă la Bucureşti pentru că timpul de pregătire este foarte scurt şi temperaturile sunt peste cele din ultimii ani.

”MAX Profețiile lui Mitică” e cea mai urmărit emisiune din online-ul românesc. În fiecare luni, de la 13:30, Dumitru Dragomir discută cele mai importante subiecte alături de Horia Ivanovici DOAR pe FANATIK.RO. Show-ul e apoi miercuri ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube.

De ce nu se retrage Iftime din fotbal

ADVERTISEMENT