Life

”Se rup oase acolo”. Artistul care a spus ”pas” emisiunilor America Express și Survivor

Artistul care nu a acceptat să fie concurent la cele mai populare emisiuni din România. Motivele care l-au făcut să refuze propunerile producătorilor.
08.02.2024 | 09:19
Se rup oase acolo Artistul care a spus pas emisiunilor America Express si Survivor
Randi a refuzat să participe la America Express și la Survivor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, America Express și Survivor sunt două dintre cele mai de succes emisiuni de la noi din țară. Competițiile nu sunt deloc ușoare, dar toți cei care au avut ocazia să participe spun că ar repeta experiențele. În timp ce unii speră să fie chemați în astfel de formate, alții refuză de ani buni propunerile producătorilor.

Randi a refuzat să participe la America Express și Survivor

America Express și Survivor sunt două dintre emisiunile care i-au cucerit pe cei de acasă. Formatele inedite au pus în situații dificile, de-a lungul timpului, zeci de vedete. Multe dintre ele au acceptat provocarea de dragul experienței, iar altele au participat pentru a avea expunere.

ADVERTISEMENT

Însă, se pare că nici una, nici alta nu l-au convins pe Randi. Randi este unul dintre cei mai de succes artiști de la noi care a oferit publicului addevărate hituri. Încă de când s-a lansat, artistul a avut rețeta succesului care funcționează și în prezent.

Pe Randi, publicul îl știe de pe vremea când cânta alături de Marius Moga în formula MoRandi. Piesele lor sunau atât de bine, încât multă lume a crezut că sunt artiști internaționali.

ADVERTISEMENT

Deși nu mai activează în aceeași formulă, Randi a continuat pe cont propriu și nu a renunțat nicio secundă la pasiunea sa pentru muzică. Acesta petrece ore în șir în studioul de înregistrări și îi este foarte greu să se desprindă de ceea ce face.

Motivul pentru care artistul a ales să stea departe de astfel de emisiuni

Într-un interviu exclusiv pentru cancan.ro, Randi a recunoscut că a primit propuneri de a participa atât la America Express, cât și la Survivor. Artistul a pus foarte bine lucrurile în balanță și a decis să refuze invitațiile.

ADVERTISEMENT

Randi este mult prea preocupat să lanseze muzică și este conștient că nu ar fi putut sta departe de studioul său de înregistrări. Artistul a știut că un concurs precum America Express necesită mult timp, iar invitația celor din producție s-a suprapus mereu cu alte planuri de-ale sale.

”Am fost chemat la America Express de ceva ani. Trebuia să mă rup de studio și mereu m-au prins în planuri. Acum dacă mi-ar zice ‘hai să mergi!’, aș zice că trebuie să termin albumul ăsta”, a spus artistul pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește Survivor, Randi a declarat că nu ar merge niciodată la o astfel de emisiune. Artisului i se pare o competiție mult prea dură. Acesta a urmărit emisiunea de acasă, iar condițiile pe care trebuie să le îndure concurenții sunt mult prea dificile.

De asemenea, Randi a mai recunoscut că nu ar face niciun sacrificiu pentru astfel de formate. Cu atât mai puțin să se accidenteze la TV. Artistul a văzut că în aceste emisiunii accidentele fizice sunt destul de dese, așa că preferă să stea departe de ele.

”La Survivor nu m-am dus pentru că se rup oase acolo. Și eu chiar am lucrat mult la corpul ăsta, nu vreau să mă întorc ologit. Mi-a zis cineva care a câștigat acolo cum dormeau, de ce să mă chinui pe mine acum de dragul oamenilor de acasă?! Nu!”, a mai spus Randi pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT