Fotbal international

Se ştie cât va mai juca Cristiano Ronaldo la Juventus. Portughezul este aşteptat să revină la pregătiri

25.04.2020 | 16:37
Se stie cat va mai juca Cristiano Ronaldo la Juventus Portughezul este asteptat sa revina la pregatiri
ADVERTISEMENT

Cotidianul Tuttosport, ziarul de casă al campioanei Italiei din ultimii opt ani, Juventus Torino, a făcut anunţul cel mai important din punctul de vedere al fanilor.

Tuttosport a scris cât va mai juca Ronaldo la Juventus

Aceştia au putut afla din paginile Tuttosport ce a decis starul echipei, portughezul Cristiano Ronaldo, în privinţa perioadei de contract rămasă.

ADVERTISEMENT

Se ştie că în timp ce lusitanul se afla în somptuoasa sa vilă de 10 milioane euro, de la Madeira, în Italia se formulau tot felul de ipoteze privind viitorul starului torinez, inclusiv cea a vinderii lui înainte de încheierea contractului, care expiră în vara lui 2022.

Portughezul îşi va onora contractul în întregime

Acum tifosii bianconerilor pot răsufla uşuraţi, pentru că răspunsul lui Cristiano Ronaldo este că este decis să îşi ducă înţelegerea la capăt, ba chiar ar putea acţiona din oficiu şi clauza reînnoirii automate pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

În vara anului 2022 Cristiano Ronaldo va avea 37 ani şi jumătate. Este clar că exceptând vreun campionat exotic de prin Golf portughezul nu ar mai avea unde să îşi continue cariera la nivel înalt în Europa.

Jucătorul are o relaţie foarte bună cu clubul

În plus, relaţia jucătorului cu şefii lui Juventus este foarte bună, cea mai bună dovadă fiind faptul că deşi pregătirile pentru reluarea sezonului vor începe în data de 4 mai Ronaldo nu a fost somat să revină de urgenţă.

ADVERTISEMENT

O atitudine superconciliantă, în condiţiile în care la revenirea în Italia Cristiano va trebui să intre imediat în perioada de 14 zile de carantină, ceea ce înseamnă că în mod sigur nu are cum să fie prezent la reluarea pregătirilor pe 4 mai.

Ronaldo e plecat acasă din 9 martie

Cristiano Ronaldo a plecat cu un avion privat pe 9 martie la Madeira, aflând abia apoi de faptul că trei dintre coechipieri, Daniele Rugani, Blaise Matuidi şi Pauolo Dybala au contractat COVID 19, ultimul fiind şi acum pozitiv, după al treilea test.

ADVERTISEMENT

Portughezul s-a aflat de fapt într-o vacanţă îndelungată alături de familie, pentru că numai carantină nu a fost la el, care a încălcat sistematic regulile impuse de autorităţi.

ADVERTISEMENT