Sport

Cosmin Contra, victorie importantă în Arabia Saudită cu Damac. Îi suflă în ceafă lui Mirel Rădoi

Cosmin Contra a reușit să câștige cu Damac. Marius Șumudică și Mirel Rădoi au reușit de asemenea noi victorii în campionatul Arabiei Saudite.
04.05.2023 | 00:11
Cosmin Contra victorie importanta in Arabia Saudita cu Damac Ii sufla in ceafa lui Mirel Radoi
Cosmin Contra urcă pe locul 8 în campionatul Arabiei Saudite. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
03-05-2023
21:09

Cosmin Contra, victorie cu Damac

Cosmin Contra a reușit de asemenea o victorie pe banca lui Damac, 2-0 în deplasare cu Al-Wehda și a urcat pe locul doi în campionatul Arabiei Saudite, cu 32 de puncte, la doar două puncte de Al-Tai, echipa lui Mirel Rădoi.

Pentru echipa fostului selecționer al României au marcat El Arbi Soudani în minutul 65 și Farouk Chafai în prelungirile partidei. 

Marius Șumudică și Mirel Rădoi au avut parte de o seară perfectă în etapa a 25-a din campionatul Arabiei Saudite. Antrenorii români continuă seria meciurilor bune.

Marius Șumudică și Mirel Rădoi, seara perfectă în Arabia Saudită

Marius Șumudică și-a lins rănile după înfrângerea la scor cu Al Nassr-ul lui Cristiano Ronaldo. Al-Raed a câștigat cu 3-1 împotriva celor de la Al-Batin.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenorului român are 29 de puncte și e pe locul 11 în campionat, la opt puncte distanță de locurile retrogradabile și doar la cinci puncte de echipa lui Mirel Rădoi.

Ce note au primit Mitriță și Silviu Lung Jr.

Berkaoul a făcut un meci excelent și a reușit un hattrick, unul dintre goluri fiind marcate din lovitură de la unsprezece metri. Silviu Lung Jr. a fost titular și a avut o evoluție bună, fiind notat cu 7,1.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță a fost și el titular și a fost înlocuit în minutul 85. Internaționalul român a primit și el nota 7,2, în nota echipei. În schimb Damjan Djokovic, fostul jucător al lui CFR Cluj, nu a fost nici măcar rezervă.

Etapa viitoare, Al-Raed va juca împotriva celor de la Al-Taawon, locul șase în Arabia Saudită. În această etapă, Al-Taawon va întâlni pe Al-Ittihad.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, victorie importantă în fața lui Al-Feiha. Fostul selecționer a tremurat pe final de meci

Al-Tai, echipa lui Mirel Rădoi, se menține pe locul șapte în Arabia Saudită, după 2-1 pe teren propriu cu Al-Feiha. Fostul selecționer al României a tremurat pe final de meci, după ce oaspeții au marcat.

Reușita a fost anulată cu VAR pentru ofsaid, iar echipa lui Mirel Rădoi ține aproape de primele șase clasate și ajunge la 34 de puncte.

ADVERTISEMENT

Etapa viitoare, Mirel Rădoi va juca în deplasare cu Al-Batin, echipă aflată pe ultimul loc în clasament și aproape retrogradată. Din campionatul Arabiei Saudite mai sunt de disputat doar cinci etape.

ADVERTISEMENT