News

Sebastian Burduja, atac la Nicușor Dan: ”A spus că este disponibil până la miezul nopții. Nu l-am găsit”

Sebastian Burduja îi reproșează lui Nicușor Dan că nu l-a găsit la sediul primăriei unde s-a deplasat pentru a lucra pe buget.
06.03.2024 | 23:25
Sebastian Burduja atac la Nicusor Dan A spus ca este disponibil pana la miezul noptii Nu lam gasit
Sebastian Burduja l-a criticat din nou pe Nicușor Dan Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ministrul Energiei a făcut o transmisiune live pe pagina sa de Facebook, arătând că, deși a mers la Primăria Capitalei pentru a discuta pe tema bugetului, nu l-a găsit pe Nicușor Dan, chiar dacă edilul a declarat că va fi disponibil până la miezul nopții.

Sebastian Burduja, atac la Nicușor Dan: ”Nu l-am găsit”

Sebastian Burduja, a mers, miercuri seara, în jurul orei 21:00, la Primăria Capitalei împreună cu Stelian Bujduveanu și Andrei Badiu. Bugetul Bucureștiului a picat a doua oară la vot în Consiliul General.

ADVERTISEMENT

”Am venit la Primăria Generală să lucrăm pe buget. Oare îl găsim pe Nicușor? UPDATE: nu, nu l-am găsit, în caz ca aveați emoții.

Bugetul Capitalei este blocat. Nicușor Dan a spus ca este ‘disponibil până la miezul nopții pentru discuții’, să găsim împreună o soluție. Nu e glumă.

ADVERTISEMENT

Dacă bugetul nu este aprobat urgent, angajații STB, funcționarii din Primăria Generală și alții, mii de bucureșteni, nu își vor lua salariile la timp.

PS Am explicat azi, cu cifre, de ce s-a ajuns aici. Pentru ca primarul a ascuns din buget datorii de peste 1 miliard de lei, punând în pericol funcționarea termoficării și a transportului public. Am venit să găsim miliardul”, a transmis Sebastian Burduja.

ADVERTISEMENT

“Fenomenul drogurilor este scăpat de sub control în București”

După vizita fără succes la Primărie, liderul PNL București a participat la o emisiune televizată unde a vorbit despre cele mai mari probleme ale Capitalei, în contextul în care ministrul Energie dorește să fie succesorul lui Nicușor Dan în fotoliul de primar.

”Știți care este cea mai mare problemă din București? Drogurile! Fenomenul drogurilor în acest oraș este scăpat de sub control.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare nemulțumire a bucureștenilor este fenomenul drogurilor în București. Nu există părinte care să nu aibă copil în școală sau în liceu și să nu se teamă că va avea tentația de a încerca droguri.

Drupă droguri, cred că pe locul doi era traficul, parcările și termoficarea. Sunt probleme cunoscute”, a declarat Sebastian Burduja, la România TV.

Șeful PNL București a propus și o soluție pentru problema traficului de droguri din București: ”Întărește Poliția Capitalei și pune poliția să stea în proximitatea școlilor. Fenomenul drogurilor se întâmplă în clădirile acelea lăsate în paragină, de patrimoniu, pentru care domnul Nicușor Dan varsă lacrimi de crocodil.

Dacă mergem acum în oraș o să vedem traficanți de droguri, consumatori de droguri în toate casele părăsite pe care primăria ar fi trebuit să le reabiliteze. Măcar una, două, trei, cinci”, a mai declarat Burduja.

ADVERTISEMENT