Sport

Sebastian Colțescu, penalty clar neacordat Chindiei în meciul cu Sepsi. MM Stoica știe ce probleme are arbitrul craiovean

Sebastian Colțescu nu a acordat un penalty clar pentru Chindia Târgoviște în meciul din sferturile de finală ale Cupei României, cu Sepsi, iar MM Stoica a spus ce probleme are arbitrul.
30.11.2021 | 22:58
Sebastian Coltescu penalty clar neacordat Chindiei in meciul cu Sepsi MM Stoica stie ce probleme are arbitrul craiovean
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, îl consideră pe Sebastian Colțescu un arbitru foarte bun, însă care are probleme când vine vorba despre acordarea sau nu a penalty-urilor.

În meciul dintre Sepsi și Chindia, Branislav Ninaj l-a marcat pe Paul Iacob, însă când a respins mingea, l-a lovit din plin pe fotbalistul târgoviștenilor, care a avut o reacție nervoasă la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a vorbit despre Sebastian Colțescu! Arbitrul nu a acordat un penalty clar în Sepsi – Chindia

MM Stoica a vorbit despre Sebastian Colțescu la finalul meciului dintre Sepsi și Chindia, partidă în care Chindia a avut un penalty clar neacordat după ce Ninaj l-a lovit în careu pe Paul Iacob.

Managerul general al FCSB-ului l-a lăudat pe Sebastian Colțescu, însă a spus că problemele lui sunt în ceea ce privește faulturile în careu: „Dacă nu erau careurile, Sebastian Colțescu ar fi fost în primii trei arbitri din Europa, fără doar și poate.

ADVERTISEMENT

Acoperă extrem de bine și de mult tot terenul, se vede că a fost fotbalist înainte.

A greșit azi, dar el arbitrează impecabil. Cum a greșit pentru noi în meciul de anul trecut cu Sepsi, dar atunci a intervenit Șovre și i-a spus să nu dea penalty și nu a dat.

Poate asta ar fi nevoie ca să nu fie probleme la careurile lui Colțescu. Eu am mai spus-o, e nevoie de televizor pe margine, dar e veche povestea”.

ADVERTISEMENT

„Din punct de vedere al delegărilor europene, arbitrajul român stă bine, dar în campionat nu au presiune prea mare, pentru că oricum știu că o să mai fie delegați.

Dar nu ăsta e scopul fotbalului românesc, să avem noi arbitraj în meciurile din cupele europene. Pentru că nimeni nu fuge acasă pentru a vedea un meci arbitrat de un român. 

ADVERTISEMENT

Cine fuge acasă pentru a vedea un meci din cupele europene vrea să vadă o echipă românescă acolo, nu un antrenor”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

Reacția nervoasă a lui Paul Iacob

Paul Iacob a avut o reacție nervoasă la finalul meciului, susținând că Branislav Ninaj l-a făcut K.O. în urma intervenției sale din careu în timpul duelului din sferturile Cupei României: „S-a văzut foarte bine pe reluări, am fost făcut knockout!”.

„Am avut ochiul umflat. Trebuia să am sânge pe față sau ce?! Se schimbă arbitrii, se duc meciurile și nu se întâmplă nimic.

Chiar aș vrea să văd un clasament al erorilor de arbitraj”, a mai spus Paul Iacob la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT