Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sebastian Colţescu, pus la zid: “Cred că explodează telefonul dacă vorbesc cu el! La câte a făcut la viaţa lui”

Sebastian Colțescu a fost atacat de Adrian Porumboiu, după meciul dintre Farul Constanța si FCSB.
24.09.2023 | 11:22
Sebastian Coltescu pus la zid Cred ca explodeaza telefonul daca vorbesc cu el La cate a facut la viata lui
Adrian Porumboiu, atac la Sebastian Colțescu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu nu are o relație prea bună cu Sebastian Colțescu, despre care spune că i-a făcut foarte mult rău în trecut.

Colțescu, atacat de Porumboiu

Adrian Porumboiu spune că nu mai vorbește cu Sebastian Colțescu de ani buni, peste 20 de ani. Fostul patron de la FC Vaslui spune, în glumă, că nu îl poate apela pe Colțescu.

ADVERTISEMENT

Acesta spune că, după tot răul făcut de Colțescu, cineva i-a pus o bombă în telefon, pentru a nu-l mai putea suna pe Colțescu. Reacția vine după ce arbitrul a dictat un penalty ușor pentru FCSB, în meciul cu Farul Constanța.

Nu am vorbit cu Colțescu de 20 de ani. Nu pot să vorbesc. Îmi ia foc telefonul dacă vorbesc cu el. Nu că se înroșește, cred că explodează, mi-a pus cineva o bombă în telefon, să nu conversez cu el, la câte mi-a făcut“, a spus Porumboiu.

ADVERTISEMENT

Porumboiu critică arbitrajul românesc

Adrian Porumboiu spune că fotbalul românesc este într-un picaj din cauza corupției din el, despre care spune că provine de la un nivel de stat, nu din cluburi.

Eu m-aș uita să văd de ce se întâmplă ce se întâmplă, pentru că toți trăim într-o lume în care nu vedem pădurea din cauza copacilor.

ADVERTISEMENT

Tot am criticat arbitrii. Câteodată am remușcări în mine și mă gândesc. Eu mă apuc să vorbesc despre niște arbitrii, corupți fie ei, când în față avem exemple multe de milioane de euro. Când un individ, Halalai Traian, dă o șpagă de un milion de euro la cancelaria fostului prim-ministru. Ia un post de președinte la o bancă de stat, Exim, și de acolo prăduiește banul public ca în codru. Cu documente și tot, nimeni nu spune nimic.

Noi ne repezim pe fotbal. Arestăm oameni din fotbal pentru nu știu ce sume. Toată lumea spune că e corupția în fotbal. Până nu se rezolvă corupția asta la nivel de stat, nu o să avem nici fotbal sănătos și nici echipe sănătoase.

ADVERTISEMENT

Totul este într-0 prăpastie din care nu știu dacă ne mai revenim. Toată lumea știe. Toți foștii premierii și miniștrii sunt acoperiți. Așa și arbitrii, lasă toate regulile care sunt într-o țară normală. Este un lucru esențial, nu poți să ai fotbalul mai curat așa.

Colțescu sau Kovacs sunt niște îngerași pe lângă ce se întâmplă în societate. S-a dat exemplu marea corupție din fotbal. Au fost oameni arestați pe drept sau nedrept. Iar pe cei care fac fraude de sute de mii de euro nu îi întreabă nimeni nimic. Și ce să se întâmple, să se transforme fotbalul într-o oază de corectitudine? Nu se poate“, a explicat Adrian Porumboiu, despre corupția din fotbal.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Reluarea are loc de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube.

ADVERTISEMENT