Life

Sebastian Dobricu s-a fotografiat direct din spital. Milionarul s-a testat pentru cancer

Sebastian Dobrincu a fost supus mai multor investigații medicale pentru a afla dacă are cancer. Ce l-a împins să ia această decizie.
15.03.2024 | 20:37
Sebastian Dobricu sa fotografiat direct din spital Milionarul sa testat pentru cancer
Sebastian Dobrincu s-a testat de cancer. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat că a stat două ore nemișcat pentru un RMN. Ulterior, artistul a oferit explicații și a dezvăluit că s-a testat pentru cancer. De ce a luat această decizie.

Sebastian Dobrincu s-a testat pentru cancer

Sebastian Dobrincu are o mulțime de fani și se folosește cu grijă de influența dobândită la o vârstă fragedă. Astfel că, milionarul a dezvăluit cât de importantă este prevenția atunci când vine vorba de sănătate.

ADVERTISEMENT

Uneori, o boală este descoperită mult prea târziu, iar tratamentele sunt și ele costisitoare, dar nici banii nu sunt de ajuns. Rona Hartner s-a stins anul trecut din viață, după ce mai învinsese și acum câțiva ani cancerul.

Iar un fotomodel internațional a aflat că are cancer de piele după ce a mers cu fiica sa la un control de rutină și a decis să-l întrebe pe medic despre un punct de pe față care o deranja.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care tot mai multă lume este diagnosticată cu această boală, Sebastian Dobrincu a luat atitudine și a mers să-și facă mai multe investigații, pentru a descoperi dacă are cancer sau dacă există riscul să se îmbolnăvească.

„Este mult mai înțelept”

Experiența nu a fost deloc ușoară pentru Sebastian Dobrincu, care a fost nevoit să stea trei ore nemișcat pentru procedura de RMN. Milionarul a povestit totul în mediul online.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta i-a îndrumat pe cei care îl urmăresc să-i urmeze exemplul. „Vă dau un sfat care v-ar putea salva viața. E mult mai ușor, mai înțelept și mai ieftin să previi o boală decât să o tratezi.

Cel mai bun exemplu este cancerul. (…) Vă spun asta pentru că doar ce am înțepenit ultimele două ore într-un aparat de RMN, tocmai pentru a afla dacă am cancer sau dacă sunt predispus la a face cancer.

ADVERTISEMENT

M-am dus fără să suspectez ceva. Te bagă într-un aparat de RMN și te scanează de la craniu până la talpă, în scopul aflării dacă, ai predispunere genetică la cancer sau dacă ai ceva, doamne ferește, activ”, a povestit Sebastian Dobrincu pe Instagram. 

ADVERTISEMENT