Life

Sebastian Dobrincu îi dă replica lui Mimi, după ce a declarat că a înșelat-o: “A pozat în victimă”

Sebastian Dobrincu îi dă replica lui Mimi, după ce influencerița a declarat că fost înșelată de tânărul afacerist. Milionarul susține că vloggerița a pozat în victimă.
27.01.2022 | 12:47
Sebastian Dobrincu ii da replica lui Mimi dupa ce a declarat ca a inselato A pozat in victima
Sebastian Dobrincu îi dă replica lui Mimi, după ce aceasta a declarat public că a înșelat-o. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a reacționat după ce fosta lui iubită, influencerița Mimi, a spus că a fost înșelată. Tânărul milionar i-a dat replica vloggeriței și susține că acuzațiile ei sunt false.

Mai mult, partenerul Ioanei Ignat spune că Mimi a pozat în victimă încă de prima dată când s-au despărțit. Aceasta ar fi fost îndemnată chiar de managerul ei să procedeze așa.

ADVERTISEMENT

Mimi a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre viața personală și lupta cu depresia.

Sebastian Dobrincu îi dă replica lui Mimi, după ce a declarat că a înșelat-o

Sebastian Dobrincu a postat un mesaj, la câteva zile după ce nou ediție a podcastului “Acasă la Măruță” a apărut pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Afaceristul susține că vloggerița nu a spus nimic adevărat în legătură cu despărțirea celor doi. Tânăra ar fi dramatizat totul, la sfatul managerului ei.

“Mimi este de profesie creator de conținut. Drama și controversa sunt canale prin care ea și echipa ei generează beneficii financiare. 

ADVERTISEMENT

I-am iertat și ignorat multe atacuri nefondate, atât în privat, cât și în public. Ultimul episod însă a pus capac și simt nevoia să vă spun cine este Mimi cu adevărat”, și-a început Sebastian Dobrincu mesajul pe Instagram.

Juratul de la “Imperiul Leilor” a mai spus că Mimi a mințit în legătură cu infidelitatea lui. Mai mult, vloggerița chiar și-a recunoscut greșeala printr-un mesaj, pe care milionarul l-a făcut public.

ADVERTISEMENT

“A minţit că a fost înşelată. Deşi mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacţia impulsivă şi eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să îşi recunoască niciodată public greşeala.

Aveţi aici o parte din mesajul pe care Mimi urma să îl publice pentru a îşi cere scuze public pentru minciună – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodată. Dar am iertat.”, a precizat afaceristul.

Sebastian Dobrincu Mimi
Sebastian Dobrincu a reacționat după ce Mimi l-a acuzat public de infidelitate. Sursa foto: Instagram

“Definiţia ipocriziei? Să condamni o persoană pentru ceea ce şi tu faci”

Potrivit declarațiilor lui Sebastian Dobrincu, Mimi ar fi mințit că între cei doi ar fi existat un conflict în care ar fi intervenit și vecinii.

“A minţit că între noi ar fi existat o altercaţie. În podcastul lui Măruţă a inventat un conflict fictiv, unde vecinii ar fi intervenit”, a menționat el.

Afaceristul a mai spus că el și Mimi s-au despărțit de comun acord, după ce au avut o discuție civilizată. Amândoi ar fi întâlnit pe altcineva la o vreme după ce au decis să încheie povestea de dragoste.

Tânărul știe că nicio despărțire nu este ușoară și că amândoi au suferit, doar că Mimi ar fi preferat să pozeze în victimă pentru a stârni mila publicului.

“Definiţia ipocriziei? Să condamni o persoană pentru ceea ce şi tu faci. (…)

Împachetarea asta, menită să stârnească milă, asemeni ideii că aproape a sărit de la balcon sau că aproape a intrat pe antidepresive din cauza acestui episod sunt artificii emoţionale pe baza unor subiecte prea serioase, pentru ca Mimi să le fluture superficial pentru a stârni empatia publicului.”, și-a continuat Sebastian Dobrincu mesajul.

Sebastian a mai spus că cei doi au devenit un cuplu la scurt timp după ce ea a încheiat o relație. Tânărul spune că nu este corect ca ea să-l acuze că a trecut prea repede peste despărțirea lor, din moment ce și ea a făcut același lucru.

Mimi a mai spus că fostul ei iubit s-a afișat alături de Ioana Ignat destul de repede. Pe de altă parte, cu ea ar fi preferat să nu apară în public. Sebastian Dobrincu susține că ar exista un alt motiv al reticenței lui.

“A  pozat în victimă încă de la prima noastră despărțire, la îndemnul managerului ei, pentru a câștiga capital de imagine pe baza unor drame inventate.

Mă condamnă că eu nu mi-am dorit să avem o relație publică, dar nu menționează motivul reticenței mele.”, a mai scris Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu Mimi (1)
Sebastian Dobrincu, despre despărțirea de Mimi. Sursa foto: Instagram

“Mimi nu este victimă”

Sebastian Dobrincu susține că fosta lui iubită nu este o victimă și că a făcut aceste declarații pentru că știe că publicul empatizează cu o fată rănită în dragoste.

Tânărul afacerist nu înțelege de ce Mimi profită profesional de fosta lor relație. Acesta a subliniat faptul că nu vrea să o denigreze pe vloggeriță, ci doar să le demonstreze oamenilor cum poate fi manipulată opinia publică.

“Mimi nu este victimă. Împachetează minciunile într-o falsă misiune socială. (…)

Mă întristează profund faptul că vrea să profite profesional pe baza relaţiei noastre sincere de iubire, în loc să fi acceptat să rezolvăm orice tensiune ar fi rămas între noi. (…)

Este un business pentru ea – înţeleg perfect – dar nu pot accepta la nivel moral să calc pe cadavre de dragul succesului. În special când vine vorba de persoana care te-a iubit.”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu Mimi (2)
Sebastian Dobrincu, adevărul despre acuzațiile lui Mimi. Sursa foto: Instagram

Reacția lui Sebastian Dobrincu vine după declarațiile făcute de Mimi în podcastul lui Cătălin Măruță. Tânăra de 23 de ani a declarat că s-a confruntat cu depresia din cauza despărțirii.

Influencerița a mai spus că relația fostului iubit cu Ioana Ignat a afectat-o foarte tare.

“Eu alegeam să sufăr. La a doua despărțire de Sebastian, el a mers la filmare cu iubita lui, Ioana Ignat.

Îl rugasem să nu facă asta, pentru că eu eram foarte low cu depresia. Îmi era foarte frică de tratamentul medicamentos.

Știam că dacă el o să facă asta, o să înceapă atacurile de panică. (…)

M-a durut, eu nici nu terminasem de plâns și el era fericit cu altcineva… (…) Cu mine nu a vrut să se afișeze un an de zile de relație și a durut foarte tare să se afișeze cu altcineva.”, i-a spus Mimi lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT