Life

Sebastian Papaiani, gest unic pentru Dem Rădulescu. A mers la înmormântarea bunului său prieten, în loc să fie prezent la cea a fostei soţii

Ce gest unic a făcut Sebastian Papaiani pentru prietenul său Dem Rădulescu. A preferat să meargă la înmormântarea sa decât la cea a mamei copilului.
20.06.2023 | 08:28
Sebastian Papaiani gest unic pentru Dem Radulescu A mers la inmormantarea bunului sau prieten in loc sa fie prezent la cea a fostei sotii
Ce gest a făcut Sebastian Papaiani pentru Dem Rădulescu. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Sebastian Papaiani a făcut un gest unic pentru Dem Rădulescu. Actorul a preferat să meargă la înmormântarea sa decât la a cea a mamei copilului său.

Ce gest a făcut Sebastian Papaiani pentru Dem Rădulescu

Sebastian Papaiani și Dem Rădulescu au fost buni prieteni, lucru arătat de acesta dintâi și după moartea camaradului său.

ADVERTISEMENT

Actorul a decis să participe la înmormântarea acestuia, în loc să meargă la cea a fostei sale soții. Acest lucru a fost o rană în plus pentru fiul actorului. El s-a supărat că nu a venit să o conducă pe ultimul drum pe mama sa.

„Când a murit mama, în anul 2000, l-am chemat la înmormântare însă a refuzat să vină, preferând să meargă la funeraliile lui Dem Rădulescu”, a declarat Sebastian Papaiani Jr, pe un blog.

ADVERTISEMENT

De ce s-au stricat relațiile dintre Sebastian Papaiani și fiul său

Poate puțini știu acest lucru, dar Sebastian Papaiani a avut și un fiu. Sebastian Papaiani Jr locuiește în Germania și nu a mai avut o relație cu tatăl lui de ani de zile.

Fiul celebrului actor mărturisea că relația lui cu tatăl s-a răcit de acum multă vreme, pe când el era doar un copil. Mama acestuia și Sebastian Papaiani au divorțat.

ADVERTISEMENT

Instanța a decis ca copilul să rămână cu tatăl său, dar cel mic a vrut să stea cu mama lui și a fugit din casa actorului. Acest gest a fost considerat drept o trădare, iar Sebastian Papaiani nu l-a iertat niciodată pe fiul său.

„Mă simt vinovat pentru faptul că, deși fusesem încredințat tatălui, la solicitarea mea, atunci când aveam 10 ani, eu am fugit de la el și m-am reîntors la mama. Bică (n.r porecla marelui actor) nu mi-a putut ierta niciodată trădarea, de aceea nu a vrut să mai știe absolut nimic de mine.

ADVERTISEMENT

A venit pentru câteva minute în 1987, atunci când îmi satisfăceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte puțin de vorbă, așa ca doi străini”, a mai povestit fiul actorului.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva...
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva ore de România: "Cel mai frumos loc din lume"
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Marii favoriți la Primăria Capitalei. Câți bani puteți câștiga, dacă pariați
Marii favoriți la Primăria Capitalei. Câți bani puteți câștiga, dacă pariați
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”