Life

Sebastian Papaiani, gest unic pentru Dem Rădulescu. A mers la înmormântarea bunului său prieten, în loc să fie prezent la cea a fostei soţii

Ce gest unic a făcut Sebastian Papaiani pentru prietenul său Dem Rădulescu. A preferat să meargă la înmormântarea sa decât la cea a mamei copilului.
20.06.2023 | 08:28
Sebastian Papaiani gest unic pentru Dem Radulescu A mers la inmormantarea bunului sau prieten in loc sa fie prezent la cea a fostei sotii
Ce gest a făcut Sebastian Papaiani pentru Dem Rădulescu. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Sebastian Papaiani a făcut un gest unic pentru Dem Rădulescu. Actorul a preferat să meargă la înmormântarea sa decât la a cea a mamei copilului său.

Ce gest a făcut Sebastian Papaiani pentru Dem Rădulescu

Sebastian Papaiani și Dem Rădulescu au fost buni prieteni, lucru arătat de acesta dintâi și după moartea camaradului său.

ADVERTISEMENT

Actorul a decis să participe la înmormântarea acestuia, în loc să meargă la cea a fostei sale soții. Acest lucru a fost o rană în plus pentru fiul actorului. El s-a supărat că nu a venit să o conducă pe ultimul drum pe mama sa.

„Când a murit mama, în anul 2000, l-am chemat la înmormântare însă a refuzat să vină, preferând să meargă la funeraliile lui Dem Rădulescu”, a declarat Sebastian Papaiani Jr, pe un blog.

ADVERTISEMENT

De ce s-au stricat relațiile dintre Sebastian Papaiani și fiul său

Poate puțini știu acest lucru, dar Sebastian Papaiani a avut și un fiu. Sebastian Papaiani Jr locuiește în Germania și nu a mai avut o relație cu tatăl lui de ani de zile.

Fiul celebrului actor mărturisea că relația lui cu tatăl s-a răcit de acum multă vreme, pe când el era doar un copil. Mama acestuia și Sebastian Papaiani au divorțat.

ADVERTISEMENT

Instanța a decis ca copilul să rămână cu tatăl său, dar cel mic a vrut să stea cu mama lui și a fugit din casa actorului. Acest gest a fost considerat drept o trădare, iar Sebastian Papaiani nu l-a iertat niciodată pe fiul său.

„Mă simt vinovat pentru faptul că, deși fusesem încredințat tatălui, la solicitarea mea, atunci când aveam 10 ani, eu am fugit de la el și m-am reîntors la mama. Bică (n.r porecla marelui actor) nu mi-a putut ierta niciodată trădarea, de aceea nu a vrut să mai știe absolut nimic de mine.

ADVERTISEMENT

A venit pentru câteva minute în 1987, atunci când îmi satisfăceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte puțin de vorbă, așa ca doi străini”, a mai povestit fiul actorului.

ADVERTISEMENT
Tags: