Life

Sebi Chitoșcă și Zanni, prieteni la Survivor România, dușmani până la moarte! Vor să se bată: „O să spun cine e el”

Sebi Chitoșcă și Zannidache ar putea intra în ring! Cei doi foști concurenți de la Survivor România au trecut de la prietenie la dușmănie!
06.03.2023 | 13:20
Sebi Chitosca si Zanni prieteni la Survivor Romania dusmani pana la moarte Vor sa se bata O sa spun cine e el
Sebi Chitoșcă a răspuns provocării lui Zannidache, ex-câștigător Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zannidache l-a provocat pe Sebi Chitoșcă la luptă, cei doi foști concurenți de la Survivor România, prieteni buni cândva, fiind la un pas să intre în ring, asta dacă vor stabili de comun acord să meargă până la capăt.

Sebi Chitoșcă și Zannidache, prieteni la Survivor România, dușmani după competiție? Cei doi s-ar putea bate în ring

Pe rețelele de socializare, cei doi și-au aruncat vorbe grele în ultimele ore. Sebi a răspuns provocării lui Zanni, care se laudă că l-ar putea bate pe fostul său coechipier de la Survivor, iar fotbalistul nu a întârziat cu reacția.

ADVERTISEMENT

Sebastian i-a răspuns lui Zanni și spunându-i că dacă îl bate, lumea va afla tot adevărul despre el. Chitoșcă a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, că încă nu l-a enervat atât de tare trapperul încât să scoată la iveală motivul real al rupturii prieteniei dintre cei doi.

„Noi nu mai vorbim de prin decembrie, ianuarie, cam așa”

Fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, când s-a rupt prietenia cu Zanni, evitând, deocamdată, să dezvăluie motivul pentru care s-a întâmplat asta.

ADVERTISEMENT

„Noi nu mai vorbim de ceva timp. Omul caută să se bată cu mine. Dacă el vrea așa, nu e nicio problemă. Eu am încercat să rezolv problema cu el cu binele. Noi nu mai vorbim de prin decembrie, ianuarie, cam așa.

Îți spun sincer, eu iau provocarea lui tot prietenește, pentru că sunt un adversar potrivit pentru el. Nu o iau ca pe o amenințare, ca să fiu elegant și de data aceasta. Sunt și eu curios ce vrea, până la urmă”, a declarat Sebastian Chitoșcă pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă Zanni a încercat să rezolve neînțelegerile dintre cei doi și dincolo de ieșirile în social media, Sebi a recunoscut că l-a contactat de câteva ori, dar nu a vrut să îi răspundă.

„Nu știu cine l-a învățat pe el schemele alea, să dea cu pumnii așa în aer…”

„A încercat să mă contacteze, să lămurim ce s-a întâmplat. El mi-a dat apoi tag, mi-a scris, am primit sute de mesaje de la fanii lui, am văzut imediat. N-am decât să îi răspund ca un domn.

ADVERTISEMENT

Inițial, nici n-am știut cum să îi răspund. Mă gândeam așa: ce vrea omul ăsta de la mine? A pus un clip în care își arată schemele, nu știu cine l-a învățat pe el schemele alea, să dea cu pumnii așa în aer…

Dacă ar fi să ne batem, eu accept ca pe o provocare organizată, poate la RXF. Dacă mă amenința personal, lucrurile stăteau altfel, dar dacă el vrea organizat, putem face și organizat”, a completat Sebastian.

Sebi a mai spus în clipul care s-a viralizat pe TikTok de ce susține că a fost ca un mentor pentru Zannidache. Sebi ne-a zis că l-a ajutat foarte mult pe trapper când era în competiție, dar nu vrea să îi reproșeze acum tot ajutorul său, căci e de domeniul trecutului.

„Îl bat și spun cine e, ca să se trezească la realitate”

„De ce crezi că Zanni nu ți-a fost recunoscător până la capăt pentru parcursul său la Survivor?”, a fost întrebarea adresată de FANATIK lui Sebi. „Nu pot să știu de ce n-a fost recunoscător. Oricum, asta a fost atunci. Eu nu știu ce vrea el acum”, a zis fotbalistul.

Ceea ce știe Sebi despre Zanni și s-ar afla public ar putea să ne schimbe complet părerea despre băiatul de suflet al lui Alex Velea? Misterul se adâncește, iar Chitoșcă ne-a spus că ne-am putea schimba imaginea pe care o avem despre tânărul cântăreț.

„Dacă el mă bate, nu o să spun cine e cu adevărat. Ar fi din invidie că m-a bătut și nu fac așa ceva. Dacă eu îl bat, o să spun ce m-a durut. Îl bat și o să spun cine e el, ca să se trezească la realitate. Prietenii adevărați nu se uită așa ușor”, ne-a mai spus Sebastian.

Contactat de FANATIK, Sebastian Vieru a eplicat însă că în gala RXF pe care el o organizează ar fi destul de dificil pentru ca Zanii să se lupte cu Sebi Chitoșcă. ”Pentru Zanni trebuie un adversar mai valoros. Mă refer la vizibilitatea din mediul public, nu la lupta propriu-zisă”, ne-a spus Sebastian Vieru.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2...
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2 ani
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același...
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același oraș din Mexic
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Prețurile RCA vor scădea din toamna acestui an. Schimbări pentru șoferi
Prețurile RCA vor scădea din toamna acestui an. Schimbări pentru șoferi
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în...
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume