Life

Secretele căsniciilor de la Hollywood. Cum mențin Robert Downey Jr. și soția sa flacăra iubirii aprinsă, după 18 ani de mariaj

Robert Downey Jr. și Susan, unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cum au reușit cei doi să fie fericiți și uniți timp de aproape două decenii.
15.03.2024 | 17:50
Secretele casniciilor de la Hollywood Cum mentin Robert Downey Jr si sotia sa flacara iubirii aprinsa dupa 18 ani de mariaj
Cum reușește Robert Downey Jr. să aibă un mariaj fericit de 18 ani. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Robert Downey Jr. este unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood. Anul acesta, talentul și performanțele sale au fost răsplătite cu un premiu Oscar. Însă, înainte de a fi un profesionist pe platourile de filmare, acesta este un soț devotat. Deși are lumea la picioare, se pare că familia este mereu pe primul loc pentru el.

Robert Downey Jr. și Susan, secretele unui mariaj longeviv

Să fii soția unui actor celebru la nivel mondial nu este deloc atât de simplu precum pare. Acest lucru îl poate confirma Susan, soția lui Robert Downey Jr. Actorul a câștigat inimile și recunoștința fanilor din întreaga lume, iar proiectele vin pe bandă rulantă pentru el.

ADVERTISEMENT

Marele actor a avut mereu de filmat producții de succes. Pentru ca rezultatul să fie la nivelul așteptărilor publicului, acesta a trebuit să se implice trup și suflet.

De-a lungul timpului, Robert Downey Jr. a reușit să îmbine utilul cu plăcutul. Actorului din ”Doctor Strange” nu și-a neglijat niciodată soția și familia, în ciuda programului său încărcat.

ADVERTISEMENT

Pentru ca mariajul lor să funcționeze și să nu aibă probleme, cei doi soți au stabilit de la început o regulă de la care nu s-au abătut deloc. Pentru că au respectat-o cu sfințenie, Robert Downey Jr. și Susan sunt la fel de uniți și de îndrăgostiți ca la început.

Actorul și soția lui au adoptat, încă de la începutul mariajului, ”regula de două săptămâni”. Aceasta presupune că, indiferent de cât de aglomerat este programul oricăruia dintre ei, niciodată nu trebuie să treacă mai mult de 14 zile fără să se vadă.

ADVERTISEMENT

Soția actorului deține o casă de producție

Poate că pentru unii poate părea o regulă absurdă, dar pentru familia Downey este secretul mariajului longeviv. Pentru că au pus mereu prioritățile familiale pe primul loc, actorul și soția sa nu au avut niciodată probleme sau disensiuni.

”Avem o regulă de două săptămâni, care de multe ori pare prea lungă. Nu trec mai mult de două săptămâni fără să ne vedem și familiile.”, a spus Susan Downey pentru Business Insider. 

ADVERTISEMENT

Cuplul are împreună doi copii de care se ocupă în mod exemplar. Cei mici nu au simțit niciodată absența tatălui lor, în ciuda celebrității de care aceasta se bucură. În plus, Robert Downey Jr. continuă să fie prezent și în viața fiului său din căsnicia anterioară cu Deborah Falconer.

Robert Downey Jr. și Susan nu sunt singurul cuplu de vedete care au reguli în mariaj. Ryan Reynolds și Blake Lively au și ei reguli stricte de la care nu se abat. De exemplu, cei doi nu accepta niciodată proiecte în același timp. Actorii vor ca cineva să stea în permanență alături de copii.

ADVERTISEMENT