Life

Secretul Chefi la Cuțite. Cum a reușit emisiunea de la Antena 1 să fie pe locul 1 în topul preferințelor românilor

Chefi la Cuțite sezonul 12 a reușit să fie pe locul 1 în topul preferințelor românilor. Care este secretul din spatele show-ului culinar?
13.09.2023 | 13:33
Secretul Chefi la Cutite Cum a reusit emisiunea de la Antena 1 sa fie pe locul 1 in topul preferintelor romanilor
Chefi la Cuțite, pe locul 1 în topul preferințelor românilor. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite sezonul 12 a început nu de multă vreme. În paralel, Pro Tv a revenit în forță cu serialul Clanul, dar și cu sezonul 11 al show-ului Vocea României.

Chefi la Cuțite, pe locul 1 în topul preferințelor românilor

Deși telespectatorii români au avut de unde alege, se pare că cei mai mulți au preferat emisiunea Chefi la Cuțite. Drept urmare, show-ul culinar de la Antena 1 a fost lider de audiență lui seară.

ADVERTISEMENT

Și serialul Clanul a fost mult așteptat de publicul larg. În el joacă Theo Rose, care a devenit mamă vara aceasta, dar și alți actori celebri. De asemenea, cel de-al treilea sezon se arată a fi promițător.

Vera, interpretată de Theo Rose se află la închisoare, în timp ce Florinel este dispărut. Premiera serialului a avut loc luni, 11 septembrie, la Pro Tv, chiar în același timp cu emisiunea culinară de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Serialul Clanul avea însă să înregistreze o audiență sub Chefi la Cuțite. S-ar părea însă că cei de la Antena 1 s-au bazat pe un invitat surpriză. Acesta pare a fi secretul succesului de luni seară.

Andreea Bălan, ”secretul” din mâneca celor de la Antena 1

Mai exact, în platoul de la Chefi la Cuțite a ajuns Andreea Bălan. De altfel, aceasta este în centrul atenției având în vedere relația pe care o are cu Victor Cornea, de câteva luni.

ADVERTISEMENT

În ediția de luni a emisiunii culinare artista a jurizat preparatele gătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Iar apoi a urmat un adevărat show, privit de numeroși români.

În final, Andreea Bălan i-a acordat amuleta lui Florin Dumitrescu. Iar momentul a fost privit cu sufletul la gură de o mulțime de telespectatori. Dovada cea mai clară o reprezintă cifrele.

ADVERTISEMENT

Antena 1 a fost lider de audiență pe toate cele trei segmente. Dacă serialul Clanul de la Pro Tv a avut un public de mai bine de un milion de români, iată că show-ul culinar a avut în plus alți 200.000 de telespectatori pentru fiecare minut, arată paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT