Life

Surpriză la Chefi la cuțite 2023! Andreea Bălan a primit un rol important în emisiune

Andreea Bălan, vedeta ultimei ediții a emisiunii Chefi la cuțite 2023! Artista a jucat un rol important și a băgat frica în jurați.
11.09.2023 | 22:28
Surpriza la Chefi la cutite 2023 Andreea Balan a primit un rol important in emisiune
Andreea Bălan a apărut la Chefi la cuțite 2023. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ediția de luni, 11 septembrie 2023, a emisiunii Chefi la cuțite a adus în fața telespectatorilor un nou joc pentru amuletă. Pentru avantaj, ei au fost nevoiți să se confrunte cu Orlando Zaharia, iar cea care a jurizat preparatele a fost nimeni alta decât Andreea Bălan.

Andreeea Bălan, rol important la Chefi la cuțite 2023

După ce Sorin Bontea și-a găsit deja cuțitul de aur în ediția trecută, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au devenit și mai competitivi. Iar în emisiunea difuzată luni, 11 septembrie 2023, Irina Fodor a pus și ea paie pe foc, când i-a anunțat pe cei trei jurați că vor avea un nou joc pentru amuletă. 

ADVERTISEMENT

Cei trei chefi s-au confruntat cu Orlando Zaharia, iar surpriza serii a fost Andreea Bălan. Vedeta a fost invitată pentru a juriza preparatele și a fost pregătită încă de la început, însă a trebuit să aștepte ca Irina Fodor să le explice mai întâi regulile.

„Dragilor, mă bucur să revăd. Mă bucur din tpt sufletul să vă ofer o nouă amuletă. (…) Ceilalți chefi, nu au voie să vorbească jumătate de probă. Ai voie să mimezi, ai voie să comunici, dar nu verbal. Degustă astăzi, un artist. (…) Andreea Bălan”, a explicat Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Astfel, moderatoarea de la Chefi la cuțite 2023 i-a provocat pe bucătari să aleagă cinci ingrediente de pe masă și să le împartă între ei. Printre cele pe care le-au ales se numără fructele de mare, homarul, dar și codul negru, conform spynews.ro. 

Vestea că Andreea Bălan este cea care va da verdictul cu privire la preparatele lor i-a băgat în sperieți pe unii dintre ei, care s-au gândit că nu vor reuși să se ridice la standardaele celebrei artiste. Alții, însă, au mai fost bucuroși.

ADVERTISEMENT

Lui Cătălin Scărlătescu, de pildă, nu i-a displăcut deloc să fie jurizat de Andreea Bălan la Chefi la cuțite, având în vedere că a cunoscut-o mai bine anul trecut, atunci când au participat împreună la competiția America Express și au petrecut destul de mult timp împreună.

Cătălin Scărlătescu a câștigat amuleta în ediția trecută

În urmă cu o ediție, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat pentru o altă amuletă puternică. Atunci, cel care a jurizat a fost comediantul Cosmin Natanticu. Preparatul său preferat a fost cel al iubitului Doinei Teodoru.

ADVERTISEMENT

Acesta l-a cucerit iremediabil cu o porție de paste. La momentul respectiv, Cosmin Natanticu era aproape sigur că cel care a gătit a fost Florin Dumitrescu. Totuși, atunci când a descoperit că datorită lui Cătălin Scărlătescu are o nouă amuletă la Chefi la cuțite 2023, s-a bucurat.

ADVERTISEMENT