Life

Secretul lui Mihai Constantinescu, dezvăluit la trei ani de la moartea artistului: „Nu vreau să îi neglijez dorința”

Simona Secrier vizitează destul de des mormântul soțului ei, Mihai Constantinescu. Aceasta a dezvăluit care a fost ultima sa dorință.
13.11.2022 | 20:25
Secretul lui Mihai Constantinescu dezvaluit la trei ani de la moartea artistului Nu vreau sa ii neglijez dorinta
Simona Secrier, alături de îngerul ei păzitor, Mihai Constantinescu. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Simona Secrier a dezvăluit secretul lui Mihai Constantinescu, la trei ani de la moartea acestuia, mai exact, care a fost ultima dorință a regretatului cântăreț!

Simona Secrier, despre ultima dorință a lui Mihai Constantinescu

Durerea din suflet nu i-a putut fi acoperită de nimic în anii care s-au scurs de la moartea partenerului ei. Simonei îi este greu să vorbească despre el la trecut, chiar dacă sunt deja trei ani de când Mihai Constantinescu cântă în corul îngerilor.

ADVERTISEMENT

Soția interpretului a nenumărate șlagăre numește mormântul lui Constantinescu drept „colț de Rai”, asta deoarece e mereu îngrijit și plin de flori. Mihai iubea foarte mult flori, iar înainte să moară i-a cerut soției sale să nu uite să îi ducă flori la cimitir în cazul în care nu va mai fi.

Simona merge destul de des la mormântul lui Mihai, cam de 3 ori pe săptămână, după cum a declarat de curând femeia.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a făcut stop-cardiac în 2019

„Merg de trei – patru ori pe săptămână la el, la cimitir, să îi îngrijesc mormântul. Mă ocup personal ca el să arate bine. Lui Mihai îi plăceau foarte mult florile. Atunci când trăia, el mi-a zis mai în glumă mai în serios că, dacă el nu o să mai fie, speră ca eu să vin la mormântul lui să îi pun o floare.

Am ținut cont de ce mi-a spus, așa că nu vreau să îi neglijez dorința. Lui îi plăceau foarte mult florile, în special cele de primăvară, zambilele și trandafirii. A fost o relație, o căsnicie foarte frumoasă între mine și el. Atunci când mă duc să îi îngrijesc mormântul, eu de fapt îi îngrijesc Raiul lui, pentru că el este în Rai acolo Sus”, a declarat Simona Secrier pentru ziarul Click!.

ADVERTISEMENT

Mihai Constantinescu a plecat pe cealaltă lume pe 29 octombrie 2019. Acesta era în comă în ultimele cinci luni, internat fiind la Spitalul de Urgență Floreasca. Potrivit declarațiilor medicilor, artistul în vârstă de 73 de ani a suferit un stop-cardio respirator neresuscitabil.