Life

Simona Secrier, declarații emoționante la trei ani de la moartea lui Mihai Constantinescu: “Îmi este dor de îngerul meu păzitor”

Simona Secrier a făcut câteva declarații emoționante, la trei ani de când și-a pierdut soțul, Mihai Constantinescu, de care îi e foarte dor.
09.11.2022 | 19:45
Simona Secrier declaratii emotionante la trei ani de la moartea lui Mihai Constantinescu Imi este dor de ingerul meu pazitor
Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Simona Secrier (51 de ani), văduva lui Mihai Constantinescu, a făcut câteva declarații emoționante, la trei ani de la moartea regretatului artist.

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, declarații emoționante la trei ani de la moartea artistului

De Sfinții Mihail și Gavril, Simona Secrier a mers la cimitir pentru a-i aprinde o lumânare regretatului ei soț. Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani.

ADVERTISEMENT

Deși îi este foarte dor de soțul ei, Simona Secrier este convinsă că acesta și-a găsit pacea printre îngeri. Văduva cântărețului merge de trei ori pe săptămână la mormântul acestuia.

În ultima perioadă, artista nu l-a mai visat deloc pe cel care i-a fost soț, dar știe că acesta veghează mereu asupra ei.

ADVERTISEMENT

“Astăzi își sărbătorea ziua onomastică Mihai, da este adevărat. Era tare frumos în trecut, atunci când trăia și el. Ce să fac acum? Lucrez, muncesc. O zi obișnuită ca oricare alta, dar, în același timp, foarte tristă.

Îmi este dor de Mihai, îmi este dor de îngerul meu păzitor, îmi este dor de fiecare clipă petrecută cu el, dar mă resemnez cu muzica lui. Asta este….luăm viața așa cum vine, cum este dată de la Dumnezeu!

ADVERTISEMENT

Nu l-am mai visat deloc pe Mihai și știu de ce. El este acolo în lumină, este un înger în lumină și este bine unde este. Mă veghează de Sus să îmi fie bine. După lucru o să merg la cimitir la el să îi aprind o lumânare.

Mă duc cam de trei ori pe săptămână la cimitir: îi curăț mormântul, am grijă să arate bine Raiul lui.”, a declarat văduva cântărețului pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cum obișnuia Mihai Constantinescu să-și petreacă ziua onomastică

De asemenea, Simona Secrier și-a amintit cu nostalgie de cum obișnuia Mihai Constantinescu să-și petreacă ziua onomastică.

Artistul prefera să plece din București de Sfinții Mihail și Gavril și să se relaxeze în natură. El și soția lui obișnuiau să plece în drumeții dimineața și să se întoarcă seara, mai ales că solistul nu prea avea cântări în zilele de sărbătoare.

“De obicei, îi plăcea de ziua lui de nume să fugă din București. Îi plăcea să vadă dealurile, munții. Iubea foarte mult natura.

Plecam, de obicei, dimineața și ne întorceam seara. Mereu făceam escapade.

De sărbătoare mai rar mergea și cânta, așa că ne permiteam să facem aceste drumeții de câteva ore.”, a mai spus Simona Secrier pentru sursa citată.

Simona Secrier și Mihai Constantinescu au fost împreună timp de 20 de ani, dar s-au căsătorit abia în 2017, într-un cadru restrâns, cu doi ani înainte ca artistul să moară.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink