Life

Simona Secrier, declarații emoționante la trei ani de la moartea lui Mihai Constantinescu: “Îmi este dor de îngerul meu păzitor”

Simona Secrier a făcut câteva declarații emoționante, la trei ani de când și-a pierdut soțul, Mihai Constantinescu, de care îi e foarte dor.
09.11.2022 | 19:45
Simona Secrier declaratii emotionante la trei ani de la moartea lui Mihai Constantinescu Imi este dor de ingerul meu pazitor
Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Simona Secrier (51 de ani), văduva lui Mihai Constantinescu, a făcut câteva declarații emoționante, la trei ani de la moartea regretatului artist.

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, declarații emoționante la trei ani de la moartea artistului

De Sfinții Mihail și Gavril, Simona Secrier a mers la cimitir pentru a-i aprinde o lumânare regretatului ei soț. Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani.

ADVERTISEMENT

Deși îi este foarte dor de soțul ei, Simona Secrier este convinsă că acesta și-a găsit pacea printre îngeri. Văduva cântărețului merge de trei ori pe săptămână la mormântul acestuia.

În ultima perioadă, artista nu l-a mai visat deloc pe cel care i-a fost soț, dar știe că acesta veghează mereu asupra ei.

ADVERTISEMENT

“Astăzi își sărbătorea ziua onomastică Mihai, da este adevărat. Era tare frumos în trecut, atunci când trăia și el. Ce să fac acum? Lucrez, muncesc. O zi obișnuită ca oricare alta, dar, în același timp, foarte tristă.

Îmi este dor de Mihai, îmi este dor de îngerul meu păzitor, îmi este dor de fiecare clipă petrecută cu el, dar mă resemnez cu muzica lui. Asta este….luăm viața așa cum vine, cum este dată de la Dumnezeu!

ADVERTISEMENT

Nu l-am mai visat deloc pe Mihai și știu de ce. El este acolo în lumină, este un înger în lumină și este bine unde este. Mă veghează de Sus să îmi fie bine. După lucru o să merg la cimitir la el să îi aprind o lumânare.

Mă duc cam de trei ori pe săptămână la cimitir: îi curăț mormântul, am grijă să arate bine Raiul lui.”, a declarat văduva cântărețului pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cum obișnuia Mihai Constantinescu să-și petreacă ziua onomastică

De asemenea, Simona Secrier și-a amintit cu nostalgie de cum obișnuia Mihai Constantinescu să-și petreacă ziua onomastică.

Artistul prefera să plece din București de Sfinții Mihail și Gavril și să se relaxeze în natură. El și soția lui obișnuiau să plece în drumeții dimineața și să se întoarcă seara, mai ales că solistul nu prea avea cântări în zilele de sărbătoare.

“De obicei, îi plăcea de ziua lui de nume să fugă din București. Îi plăcea să vadă dealurile, munții. Iubea foarte mult natura.

Plecam, de obicei, dimineața și ne întorceam seara. Mereu făceam escapade.

De sărbătoare mai rar mergea și cânta, așa că ne permiteam să facem aceste drumeții de câteva ore.”, a mai spus Simona Secrier pentru sursa citată.

Simona Secrier și Mihai Constantinescu au fost împreună timp de 20 de ani, dar s-au căsătorit abia în 2017, într-un cadru restrâns, cu doi ani înainte ca artistul să moară.

ADVERTISEMENT