Life

Secretul lui Robert Niţă. Ce superstiţie are de gând să folosească la Survivor România 2022

Robert Niță și-a dezvăluit secretul în legătură cu Survivor România. Fostul jucător de fotbal a spus pe ce superstiție se va baza în timpul participării la competiție.
09.01.2022 | 15:38
Secretul lui Robert Nita Ce superstitie are de gand sa foloseasca la Survivor Romania 2022
Secretul lui Robert Niță, la Survivor România. Pe ce superstiție se bazează fostul fotbalist. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Robert Niță (44 de ani) va participa în echipa Faimoșilor la Survivor România și a dezvăluit care este secretul său în această competiție. Fostul fotbalist se va baza pe o anumită superstiție în perioada în care va concura în echipa roșie la cel mai așteptat reality show.

Fostul golgheter la Rapid recunoaște că participarea la acest show este mult mai provocatoare decât meciurile de fotbal.

ADVERTISEMENT

Sportivul s-a pregătit de aventură cu câteva exerciții care să-l ajute să se mențină în condițiile grele din junglă.

Robert Niță și-a dezvăluit secretul legat de Survivor România

Robert Niță este pregătit de marea aventură Survivor România. Acesta a dezvăluit care este superstiția pe care se bazează în această competiție.

ADVERTISEMENT

Fostul campion în Liga 1 a dezvăluit că, înainte de fiecare meci de fotbal, făcea semnul crucii de trei ori. După aceea, Robert Niță rupea câteva fire de iarbă din gazon și le băga în tricou.

„Eu mi-am propus pentru Survivor Romania 2022 (și am spus-o și pe canalul meu de YouTube) ca lumea să cunoască și să descopere omul Robert Niță, și după aceea concurentul Survivor. Și am mai spus că îmi doresc să câștige persoana care știe să fie om, până la capăt.

ADVERTISEMENT

Așa că o să-ți dezvălui una dintre superstițiile mele, poate nu numai o superstiție, dar o făceam de fiecare dată când intram pe teren, indiferent că era vorba de începutul sau pauza meciului, din postura de titular sau rezervă.

Înainte de fiecare intrare, de primul pas pe gazon, îmi făceam de 3 ori semnul crucii și rupeam câteva firicele de iarbă din gazon pe care le băgam în tricou.”, a declarat Robert Niță pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă a făcut exerciții speciale înainte de plecarea în Dominicană, Robert Niță a spus că nu, însă a făcut doar unele de bază. Sportivul face adesea mișcare și nu doar pentru că urmează să participe la Survivor România.

„Nu fac exerciții speciale, fac alergări de anduranță, câteva sprinturi și schimbări de direcție. (…)

Am mers în mare parte pe mișcare, pe antrenamentele pe care le făceam și înainte de a deveni participant la Survivor.”, a mai spus fostul jucător de fotbal.

Robert Niță, emoționat înainte de începutul noului sezon

Robert Niță a recunoscut că este emoționat înainte de începutul competiției. Acesta a mai spus că are mai multe emoții decât înainte de începutul unui derby, întrucât acela durează 90 de minute în care trebuie să dea totul.

Pe de altă parte, de la Survivor România nu știe când se va întoarce. În principiu, sportivul are emoții pozitive și normale înainte de marea aventură. 

„Sunt emoții pozitive, îngrijorări, frici, preocupări. Nu se poate compara cu ceea ce simți înainte de un derby, pentru că aici este un lucru pe care îl pregătești zi de zi, dar care nu știi exact cât durează.

Un derby știi că durează 90 de minute și aia e, dai totul! Știi când ajungi la stadion și când pleci. Aici știi că pleci, dar nu când te mai întorci.

Aici ai pe parcursul unei săptămâni mai multe derby-uri și atunci e puțin diferit, dar emoții sunt și e normal să fie, zic eu.”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

Robert Niță este unul dintre cei mai buni foști jucători de fotbal din Liga 1. Fostul atacant era idolul galeriei Rapidului în perioada 2001-2004.

A cucerit titlul de campion în ediția 2002/ 2003, Supercupa României în 2003 și Cupa României în 2002. A debutat în echipa Foresta, după care a urmat transferul la Rapid.

De-a lungul carierei, acesta a mai jucat în echipele Steaua, Oțelul Galați, Gloria Bistrița, Hapoel Beer Sheva (Israel) sau Rocar.

ADVERTISEMENT