Life

Secretul pentru a menține alimentele proaspete mai mult timp. Chef Joseph Hadad a dezvăluit metoda sa

Care este secretul pentru a menține alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Secretul a fost dezvăluit de chef Joseph Hadad, jurat la Masterchef.
16.08.2022 | 09:10
Secretul pentru a mentine alimentele proaspete mai mult timp Chef Joseph Hadad a dezvaluit metoda sa
Secretul pentru alimente proaspte, dezvăluit de chef Joseph Hadad. foto: colaj Fanatik / Facebook și Pixabay
ADVERTISEMENT

Chef Joseph Hadad a dezvăluit ce face el pentru ca alimentele să fie proaspete mai mult timp. Cu această metodă, ai putea să economisești niște bani pentru că nu vei mai arunca anumite alimente!

Secretul pentru alimente proaspte, dezvăluit de chef Joseph Hadad

Dacă te-ai întrebat vreodată dacă există o metodă prin care să poți menține alimentele proaspete mai mult timp, iată că acum vei afla secretul chiar din partea lui chef Joseph Hadad.

ADVERTISEMENT

Faimosul chef bucătar de la Masterchef a transmis ce face el pentru a se bucura de alimentele pe care le cumpără de la magazin mai multă vreme.

Dacă vrei să cumperi ciuperci și folosești doar o parte dintre ele, atunci ceea ce poți să faci este să le împăturești în prosoape de hârtie și să le pui într-o pungă de plastic parțial închisă.

ADVERTISEMENT

Dacă ești fanul salatei verzi și vrei să afli cum să o menții într-o stare de prospețime pentru o perioadă mai lungă, atunci trebuie să știi că aceasta poate fi desfăcută de frunze spălată și apoi uscată.

Un instrument foarte bun care te poate ajuta este uscătorul de salată deoarece elimină toată apa care poate duce la stricarea acesteia.

ADVERTISEMENT

Cum se păstrează salata verde și pâinea

După ce salată s-a uscat, trebuie pusă pe două straturi de hârtie și rulată, iar apoi trebuie să închidem cu un elastic și să punem pachetul în frigider.

Dacă nu o vei consumă în două zile, atunci un sfat bun ar fi să schimbi hârtia folosită.

În ceea ce privește pâinea, un truc foarte util pe care ni-l spune chef Joseph Hadad este că aceasta trebuie păstrată în congelator.

ADVERTISEMENT

Atunci când vrem să o consumăm, putem să o decongelăm în cuptor sau la temperatura camerei.

„Păstrați cât vă trebuie pentru o zi, două, iar restul puneți-o în congelator. Cea păstrată, trebuie ținută într-un ștergar, într-un loc închis, departe de surse de lumină sau umiditate”, ne învață cheful bucătar.

ADVERTISEMENT
Tags: